lauantaina, maaliskuuta 01, 2014

Top-5

1.) Talking Jazz! Parasta, mitä USA:sta tulee: rytmimusiikki!
2.) Samoojan eilinen julkkarikeikka paikallisessa musiikkikirjastossa!
3.) Lauhat kelit, en kaipaa hirmupakkasia - mutta aurinkoa kaipaan!
4.) Lauantai-ilta, tai oikeastaan koko päivä, kun aamupalakin onnistui!
5.) Ystävät, kaverit ja tutut - ihan yllättävissä tilanteissa saa apua ja tukea!

Vielä samoojasta. Keikalla tehtiin yksinkertaisesti kaikki oikein. Oli pulla- ja kahvitarjoilua, hiveleveät soundit, biisit ja sovitukset, kiinnostavat juonnot, ystävällinen ja kannustava ilmapiiri ilman rasittavaa makeilua -  tai kateellista kyräilyä ja kaikkiviisaiden pseudosarkastisia kommentteja, joihin silloin tällöin törmää musiikkimaailmassa ja muuallakin. 

4 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Kävin eilen kuuntelemassa Death Hawksia Metson musiikkiosastolla ja kirjasto on kyllä hyvä ympäristö keikoille. Rock-kliseet ja päteminen loistivat poissaolollaan. Haastattelukin oli läpeensä kiinnostava ilman mitään mä skulaan mun skebaa kun mä niinku kelaan näit juttui -höpötystä (en ole lukenut popparihaastatteluja sitten 80-luvun mutta silloin ne olivat tuollaisia.) Molemmat soittajat olivat muuten olleet sivareina kirjastossa. Kaipa musiikki osuu paremmin kohdalle jos sen juuret ovat kirjaston kuulokepaikoilla istumisessa (Led Zeppelin 4, David Bowie Man Who Sold the World jne.) eikä huumeiden myymisessä Bronxissa kuten kai kuuluisi olla.

Mackan kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Kirjastot ovat hyviä keikkapaikkoja.

Sel8nne-dokumentti: sama kuin John Coltranella, hirvittävästi ahkeraa harjoittelua, mutta myös luovaa. Zlatan on Zlatan.

tommi kirjoitti...

Useimmiten, muttei välttämättä aina.

Kyräily pysyy poissa siksi, ettei kirjastossa rämpyttämällä voi oikein iskeä naisia. Nörttimäistä progenkitkutusta täydessä valaistuksessa selvin päin. Lopultahan kaikki ihmisen käymät riidat ovat vain pyrkimystä saada käyttöoikeus ihmiskunnan perusvaluuttaan eli nuoriin naaraisiin ja viedä se toisilta, mikäli se haittaa omaa saamista.

Mackan kirjoitti...

!Enpä muista milloin olisin nauranut näin paljon blogi-kommentille... :D