lauantaina, maaliskuuta 15, 2014

Top-5 skeban tinttaajat.

1. Death Hawks

2. Eagles of Death Metal.

3. Pari Kotkassa asuvaa skitan veivaajaa

4. Eaglesin heebot silloin ku oli pöhnäs.

5. Sam Eagle (basisti mut hyvin se pumppaa pohjaa).Top-5 ihmetyttää

1. Juntunen ulos soundista

2. Jonkun h**vetin "tommin" kommentit tuossa edellisessä osiossa

3. Täysikäiset aikuiset ja koulutetut jätkät jotka eivät mene palkkatöihin.

4. Masennuslääkkeiden yliarvostus

5. Yksinäiset, ruikuttavat, työikäiset ihmiset.

6. Ikuiset opiskelijat.

2 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Pahoittelen kommenttejani, mutta voi aina lohduttautua sillä, että ne perustuvat katkeruuteen. En aikanaan kokenut olevani tarpeeksi rankka jätkä ymmärtämään rokkia ja myöhemmin tuli helpotus kun opin, ettei se haittaakaan. Kaiken takana oli se, että 80-luvulla oli kaikenmaailman rocktoimittajien uhrina kun ei ollut youtubea mistä olisi voinut kuunnella itse ennen kuin päätti mistä pitää ja mistä ei.

Aika kiintoisa tuo juttu, että ikuisuusopiskelijat ovat ongelma Roviksessa. Olin itse ennen vähän samaa mieltä, mutta nyt olen viime aikoina hätistellyt useampiakin tuttuja takaisin koulun penkille. Tiedän omasta kokemuksestani, että johonkin hanttihommaan jumittuminen on vielä paljon huonompi kohtalo (eikä edes pelasta ikuisuusopiskelijan huonolta omaltatunnolta, pikemminkin päinvastoin). Minusta ikuisuusopiskelu on yksi ilmentymä nykymaailman tavasta kasata ihmisten niskoille niin paljon pitäisi tehdä -lastia että he luovuttavat edes yrittämästä saamasta niitä valmiiksi. Se, ettei koskaan voi illalla vetää peittoa korviinsa hyvällä omallatunnolla että kaikki tuli tehtyä, raunioittaa ihmisten elämät.

Siinä eivät masennuslääkkeetkään auta ja motivaatiossa on hakemista kun ei oikein viihdy lähtötilanteessaankaan ja samalla koittaa suunnilleen päätoimenaan hakea keinoja millä voisi pakottaa itsensä nipistämään vielä viimeisetkin ilot pois arkipäivästä saavuttaakseen jonkin ammoin lupaamansa tavoitteen, joka ei oikeasti pätkääkään kiinnosta. Luovuttaminen taas pahentaisi vain tilannetta koska loputtomien mahdollisuuksien maailmassa sillä vain työntäisi täyttymyksen entistä kauemmaksi.

Siksi tässä maailmassa aina lämmittää kun ihmiset diggailevat tyhmärokkia sen sijaan että ihailisivat kiiltäväkiharaisten ihmelasten huippusuorituksia. Se kertoo, että on vielä edes jotain toivoa.

Mackan kirjoitti...

Mun mielestä nimimerkki "Tommin" pitäisi kommentoida enemmmänkin, niin hauskaa ja viidyttävää luettavaa ne ovat - ja tämä EI ole vittuilua!