tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Liikennekäyttäytymistä


Aina kun tapaan miehen jolla on viikset, herää minulla heti pienoinen epäilys (ei tosin Intiassa, joilla kaikilla miehillä on jo heti syntyessään viikset) ja jos miehellä on vielä kampaus mallia mullet, niin silloin soi jo hälytyskellot.

Kaikista pahin yhdistelmä on tietenkin; viikset, mullet, salihousut/nappiverkkarit ja linttaan astutut (paskaiset)lenkkarit. Ja jos mies sattuu pääsemään vielä taksisuhariksi niin sehän on heille taivas, ilmaiset bensat ja yleisöä takapenkillä. Varokaa pikkujouluaikana takseja.

Tosin ylinopeuksien ajamisen ehkäisemiseenkin löytyy keinot, tanskanmalli olisi minusta kokeilemisen arvoinen myös meillä.

Ostin tänään paikallisesta musa-,peli-, dvd kaupasta: Easy Rider, Wild at Heart, Pelkoa Inhoa Las Vegasissa dvd boksin 20€ (yks boksi sinne vielä jäi tota, hop hop). Siinnäpä oiva road-movie paketti, jolla on hyvä juhlia itsenäisyyspäivää. Ei muuta kun kättä lippaan ja rokkaamaan paremman maailman puolesta.

4 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Hip hop! Minä ostin myös paikallisesta tallennekaupasta kauan mielessäni hinkumani Jurassic Park-triplaboksin. 20 euroa, ei paha hinta.

Olisin ostanut myös Ghostbusters kakkosen, vaan kun se ei ainakaan kansitietojen mukaan ollut anamorfisella kuvalla, niin hyllyyn jäi. Senhän olisi muuten voinut niputtaa yhteen Crow Special Editionin kanssa.

JahRelainen kirjoitti...

Mikä se "anmorfinen" on? Onkse jotenkin erilainen kuvanlaatu vai koko? Mulla kun menee nykyään jo osa viihde-elektroniikan termeistä ihan yli...

Mutta kyllä mä vielä tiedän suksiboxin ja digiboxin eron.

Jonze kirjoitti...

Anamorfinen kuva on resoluutionsa puolesta optimoitu laajakuvatelkkarille. Jos näin ei ole, niin kuvaa ruudun kokoon zoomattaessa sen tarkkuus ja laatu kärsivät.

JahRelainen kirjoitti...

Ahaa. No nyt selkis toikin. Mä oon monesti miettiny tota termiä et mitä se pitää sisällään. Tattis.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...