sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Kiitos UR!

On ilo ja kunnia asua Rovaniemellä. Meillä on hieno paikallislehti Uusi Rovaniemi. Kun sain tänään uunituoreen lehden käsiini, tapahtui seuraavaa: silmät jumittuivat sivun 2 vasempaan yläkulmaan, en saanut henkeä, suuta kuivasi, sydän yritti rynniä pomppimalla ulos rinnuksista, hiki alkoi virrata, läähätyskohtaus ja lopulta kuola valui suupielistä.

MINUN MURULLA ON HUOMENNA SYNTTÄRIT!!
Ja tämä tieto siis Rovaniemen paikallislehdessä. Edistyksellistä toimintaa! Ps. Musavisakysymys: Mistä tuo taustaseinä on tuttu? Vinkki: Kuva on otettu iltana, jolloin näin ja koin tuon upean jumaluuden ensimmäistä kertaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttu seinä! Valokuvahan Pattijoen Nuorisoseuran /työväentalo eli ns. "tökäri") kerhotilojen takahuoneesta. Kuvassa on Rantavuoren Heikki eli "Hese", 63 v.

Satu muistaa toisin sanoen väärin. Minä nimittäin olen ottanut tuon valokuvan! Puimme Hesen (työväentalon talonmies) kerran seurojen vauhtinaamiaisia varten oikein rokkipojaksi. Mallia otimme vanhasta Suosikista. Heikki aluksi vähän arasteli, mutta sitten tarjosimme toisenkin puolikkaan jaloviinaa. Spandeksit sujahtivat jalkaan ja mascarat silmiin alta aikayksikön. Ristimme Heikin uudelleen Heikki 69:ksi!

T. Juho Koistinen, Pattijoki

Anonyymi kirjoitti...

Juho, Hesellä on huomenna synttärit. Oikein Satu muistaa.

- Kalevi

Mackan kirjoitti...

Frank Ferrano alias Nikki Sixx, Tavastialla 16.kesäkuuta 2004 (Brides of Destruction).

Satu kirjoitti...

ettehän te halavatun papat tiiä mittää! Paitsi Marko.

JahRelainen kirjoitti...

Paljonks toi Nikki SixtyNine oiekin täyttää? Tavaltahan toi on.

Satu kirjoitti...

Nikki 48

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...