tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Kop kop



Kiitoksia vapaasta sanasta ja sen kunniaksi aimo osoitus harjoittelun voimasta. Niin se vinyylikin käyristyy kun sitä kovin raapii. Mitäköhän symboliikkaa noihin kuusikulmaisiin rumpuihin kätkeytyykään? Oletteko muuten huomanneet että 10.2.07 Pub Tupsussa Vittuilun SM-kilpailut. Poikakuoro mukana? Millon ruvetaan treenaan?

6 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Hyvä live veto.
Sähkörumpujen kuuskulmaisuudella on ehkä vaan haluttu buusteroida sähkörumpujen innovatiivisuutta kun ne ovat tuolloin tulleet markkinoille. Hauskaa miten tyypillinen 80-luvun biisi tuokin on. Silloin biisit sovitettiin/soitettiin aika niukasti, ehkä jopa kolkoksi, kun vertaa aikaisempiin vuosikymmeniin tai 80' jälkeisiin. Vai onko tuo otos 80' luvulta?

En oikein jaksa uskoa että Poikakuorolla olisi mitään jakoa Tupsun vittuilukisassa, vaikka sanavalmiita olemmekin. Meiltäkun sattuu puuttumaan se kyynisyys/sarkasmi joka tuommoisessa kisassa ruudin ominaisuutena toimisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava meininki! Musavisakysymys: Mitä kappaletta Grandmaster DST soittaa videon alussa?

Rockitin musiikkivideo on yksi oudoimmista mitä olen nähnyt: http://youtube.com/watch?v=S7dAxvj2mlU

Tässä toinen livevideo Rockitista ja vastaus alun kysmykseen: Timezonen kappaletta Wildstyle.

http://youtube.com/watch?v=fkDsvm1CMuo

Anonyymi kirjoitti...

Ninjuu, Rockitin tuotti Bill Laswell joka tuotti pari vuotta myöhemmin Motörheadin surkeimman levyn Orgasmatron (kuulemma, en itse rock-musiikkia kuuntele).

JahRelainen kirjoitti...

Yrittääkö Jaska viitata edellisellä kommentilla että Bill Laswell on surkea vai motörhead on surkea? Vai oliko tuon kommentin tarkoitusperänä jokin muu??

Anonyymi kirjoitti...

Levy oli Lemmyn mielestä surkea, ainakin jos on muistelmakirjaan luottamista.

Edellisen kommentin tarkoituksena oli vain päteminen sillä että pystyin yhdistämään Herbie Hanckockin Motörheadiin.

Satu kirjoitti...

Vittuiluvisasta: Taisin harjoittaa sitä muidenkin edestä jo varastoon tässä iltana eräänä. Että taidan jättää suosiolla väliin. Takki on aika tyhjä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...