keskiviikkona, syyskuuta 25, 2013

Ottaa kupoliin , vitosen toppa (top-5, nuijja)

1. Flunssa joka jatkuu ja jatkuu ja .........   AAAAARGGGHHHH!!!!!
2. Tein tarkoin valituista, maukkaista, raaaka-aineista kasvisgratiinin mut pilasin sen Valion Kippari ruokakermalla. YÄK!
3. Älypuhelimet joilla soittaa ihan tavallisen puhelun niin se pikku skobe kytkeytyy päälle ja tulee feedbäkkiä. Ihme stalkkeri-skitso efekti.  Eikö niillä perkeleen älypuhelimilla voi enää soittaa tavallisia puheluita, JUMALAUTA!
4. Ihmisten tapa näyttää muailimalle (somessa) kuinka helvetin vastuullisia, tiedostavia he ovatkaan. Onhan helppoa peukutella, linkitellä ja kommentoida FB:ssa ja yleensäkin täällä somessa. Mutta mitens se siellä tosi elämässä, fyrkkaa ei lahjoiteta tileille, ei lähdetä oikeasti barrikaadeille, työpaikan aamupalavereissa voivotellaan kuinka maailma on sitä ja tätä, kukkahattusedät kehittelee yyberteorioita joita ei pysty käytäntöön viedä,  ei muuteta tottumuksia arkielämässä. PASKAHOUSUT!
5. Miks ei yleisesti puhuta kuinka vaikea on päästä röökin poltosta tai kaljanjuomisesta eroon. Ihan selkee ryhtireiskojen salapila. Miks siihen menee niin **tusti aikaa ja turhia keloja. Ai että mie oon HÖLÖMÖ!

1 kommentti:

Mikkovee kirjoitti...

Otat vaan kato ruusunmarjateellä höystettyä lämmintä carilloa, niin helepottaa.