sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Loistava bändi.Suomen ekan keikan näiltä näin vuonna Koivu&Tähti. Tältä bändiltä kertsit pölähtää niin että iho menee kananlihalle, edelleenkin ja se kuulkaas merkkaa jotain. WAUUUU!!

Ois kyllä pikkasen kiva nähdä livenä.

6 kommenttia:

Einsteen kirjoitti...

Oli hienoa pyöräillä kohti Ruissaloa (kesällä 2000), kun sää alkoi sateisen päivän jälkeen kirkastua ja alkoi kuulua Sleeping my day away:n riffi. Ehdin kuulla vielä pari muutakin hittibiisiä.

JahRelainen kirjoitti...

Tietty kepeys on kyllä ominaista noille. Jopa uusimman levyn raskas teemakin on hienosti niputettu, kepeästi, kuitenkin niin että se ei kuulosta naivilta.

Bändin visuaalinen kekseliäisyys on myös ollut seikka jota on ollut hauska seurata.

Arppa kirjoitti...

Tuli nähtyä nää ekaa kertaa '90 Nummirockissa. Jesper kiipeili lavarakenteissa ja Stigin 2-kielinen basso + kipinäsuihkukypärä reväyttivät. Ja Riskin' it all on maailman neljänneksi paras rokkilevy.

JahRelainen kirjoitti...

ArzieParzie, kuunteles tää uusin, Monster Philosophy. Voisin jopa väittää et DAD:n paras (toistaiseksi) lätty. Hyvällätavalla bändi hioutunut.

JahRelainen kirjoitti...

meniköhän toi (toistaiseksi) nyt oikeaan paikkaan.....? näin yövuorojen jälkeen on kompit kääntyneet ja muutenkin kaikki epäsynkassa maailman kanssa...


fuck, i don't care

Arppa kirjoitti...

Onhan toi lätty hyllyssä. Hyvä sekin mut toi RIA-levy on mulle tärkein. Hitto, puolia sen biiseistä on tullut soitettua coverinakin :D Mut ovathen noi aika erilaisia ja molempiparempi omalla tavallaan.