lauantaina, heinäkuuta 10, 2010

Musavisa Tentissä

Ajauduin sattumalta Tentti-baariin eilen 9.7.2010 kello 20:54. Kävi ilmi, että yhdeksältä alkaa musavisa. Joukkueemme oli minulle tuore, sillä ainoastaan yksi, Timo nimeltään, on musavisaillut kanssani aiemmin. Tentin naapurissa eli Bulldogissa, kuten varmasti muistatte.

Joukkueemme nimi oli Lloma. Eräällä joukkueen jäsenistä oli kuulemma alkanut samana päivänä kesäloma, mistä kai sitten nimi. Kyseinen jäsen oli jo niin humalassa Tenttiin tullessamme, ettei tällaisista latteista arkisuuksista kannattanut enää edes kysyä. Valtaosa joukkueesta oli kuhmolaisia, mistä hurtti meininki.

Visassa oli neljä kierrosta, kussakin viisi kysymystä. Viimeinen kierros eli kysymykset 16-20 olivat kappaleentunnistuksia. Ottaen huomioon, miten sattumalta eksyimme visaan, joukkue oli yllättävän kovatasoinen. Tarjosin itse vain kaksi originaalia eli toisten panoksesta riippumatonta vastausta: Jeff Beck Groupin laulaja ja Smurffien kappaleen Smurffiina alkuperäisnimi - jälkimmäisen tietämisestä minua kiusattiin julmasti. Sekä yhden väärän vastauksen: veikkasin yhtyettä Neu! kun oikeasti soi Aavikko.

Voitimme visan, vieläpä muhkein pistein: saimme 18 pistettä kun seuraavat jäivät neljääntoista. Loppuilta jatkui sitten tuttuun tapaan öristen, toisistaan eksyen ja kännitekstareita lähetellen.

1 kommentti:

mackan kirjoitti...

Vau, onneksi olkoon!

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...