lauantaina, heinäkuuta 17, 2010

Kesäfiiliksiä.



Lissabon oli loistava paikka. Välttämättä mikään ei tule tarjottimella mutta kun vähän viitsii penkoa niin johan kaupunki avautuu kaikessa kauneudessaan. Joteskin mukavan boheemi kaupunki. Atlantin tuoksu ja soundi oli päihdyttvä etenkin kun siihen vielä yhdistyy Portugalin huikea viinikulttuuri. Suosittelen vilpittömästi, etenkin merikaupungeista tykästyneille. Haminassa tuli myös piipahdettua. Viihdyttävä, jokavuotinen, örtsäily viikonloppu lapsuudenystävien kanssa. Maailma parani taas pikkuisen. Kuhmon Peräkamarimusiikkipäivillä kävin myös nuuhkimassa atmosfääriä. Kuhmon helteet kuitenkin pakottivat minimaalisiin ponnisteluihin, joten keikat jäivät katsomatta.
Posti oli tuonut loman aikana the Rolling Stones: Let it Bleed, remaster 2002 cd:n. Ero 1986 cd versioon huomattava. Tila soi paremmin, sävykkäämmin. Basso on paljon erottelevampi. Nuo basso taajuudethan ovat vanhoissa Stonesien levyissä aina olleet vähän hankalasti hahmoteltavissa olevia elementtejä, siis Wattsin basari ja Wymanin basso(tai kuka nyt milloinkin basson varressa on keikkunut).
V**ttu, huomenna alkaa duuni :(

Mites muilla on kesä mennyt?

6 kommenttia:

mackan kirjoitti...

"Mites muilla on kesä mennyt?"

Kiitos kysymystä, toistaiseksi oikein mukavasti! Reissaamista, löhöilyä, herkuttelua, jalitsua ja pieniä remppahommia.

Hyviä levykauppoja on bongattua ja tehtyä. kesän ykköshittinä Stonesin mieletön Pass the Wine (Sophia Loren)

Lissabonissa olisi kyllä mahtava käydä! Näytät sitten kuvia syssymmällä.

Satu kirjoitti...

Kuva on mitä parhain XD

tommi kirjoitti...

Kesäloma alkaa perjantaina (virallisesti maanantaina). Sellainen ihmetapahtuma olisi tiedossa, että mietin että kävisin Porin jazzeilla kuuntelemassa Jeff Beckiä. Saa nähdä toteutuuko.

mackan kirjoitti...

Mene ihmeessä!

Onkohan basisti Tal Wilkenfeld mukana kokoonpanossa?

mackan kirjoitti...

Oliko Beckin keikka onnistunut?

tommi kirjoitti...

Jätin väliin. Oli vähän kallista ja toisaalta en pidä livemusiikista.

Olen ollut aika monta päivää pois netistäkin. Ehkä se on ollut loman tähän mennessä merkittävin kulttuuriteko. Katsoin muutamia blogisuosikkeja ja totesin, etteivät ne oikeastaan kiinnosta jos ei satu olemaan rutiinia lukea. Se oli opettavaisempaa kuin olin odottanut.

Matkailen vähän kotimaassa jahka helle helpottaa. Tarkoitus oli pitää pidempäänkin nettilakkoa, mutta koska kotonani ei ole ilmastointilaitetta (mikä on tietenkin noloa), mikroluokassa tulee käytyä vilvoittelemassa.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...