sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Raportti 25.2.2010

Hip hop kaikille! Viikonlopun retkeilyt on retkeilty ja istahdanpa nyt raportoimaan kuluneen viikon musavisasta. Torstai-ilta hämärtyi kylmänä mutta Kauppayhtiöllä odotti jälleen lämmin kaakao sekä uusi ja vauhdikas musavisailta. Pöytämme koostui jälleen kolmikosta Mikko, Mikko ja Jonze. Muihinkin pöytiin riitti väkeä huolimatta Kanadassa järjestettävistä hiihto- yms. talvikisoista. Tuomariaitioon nousi Tuuli johtamaan illan kulkua.

Enimmäinen kierros sujui vallan kohtuullisesti. Shocking Blue oli helppo tunnistaa, mutta montako terää onkaan Gillette Venus Embrace-höylässä? Kakkosena soineen Posiesin tunnisti toinen Mikoista. Kolmonen ja nelonen tuottivat vaikeuksia, kun emme tunteneet Lil Waynea ja Modest Mousea. Onneksi Velvet Underground nosti kierroksen saldoamme, joka riitti jaettuun kolmossijaan yhdessä Toistaiseksi kanssa.

Lähdimme kakkoskierrokselle siis hyvistä asetelmista. Mikkovee tunnisti Kanye Westin College Dropout-albumin ja toinen Mikko lateli vastaukset Sonic Youth-kysymykseen. Lopuista Nick Cavea, Beckiä ja Aimee Mannia käsitelleistä kysymyksistä tuli lähinnä hajapisteitä, mutta finaalipaikka oli kuitenkin jälleen varmistettu.

Finaali muodostui tiukaksi otteluksi. Aluksi allekirjoittanut poimi yksilöpalkinnon Rutlesin tunnistamisesta. Itse kierrokselta kirjurinne ei näköjään kirjannut kaikkia oikeita vastauksia raporttia varten, joten kerrotaan nyt se, mitä varmasti tiedettiin. Pisteitä saimme Televisionin ja R.E.M.:in tuntemisesta. Itselleni umpiouto Portishead ei ollut onneksi outo muille, joten pisteet myös siitä. Kierros ei tainnut olla muillekaan kovin helppo, mutta siitä huolimatta tällekin illalle löytyi voittaja. Voitto meni tällä kertaa Toistaiseksi-joukkueen pöytään plussan erolla Poikakuoroon. Viikkohopea ei ole häpeä ja kolmen kierroksen pistesarjamme oli kiitettävän tasainen 8,5 - 6,5 - 7. Kiitoksia vielä tuomarille viihtyisästä visasta! Näillä eväillä on hyvä lähteä uuteen viikkoon ja uuteen visaan.

Ei kommentteja:

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...