perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Kevätkauden aloitus

Musavisan kevätkausi alkoi ja visailua vietettiin ensimmäistä kertaa torstai-iltana. Tuomarin aitiossa kauden avasi Bathoryjen Satu. Poikakuorosta paikalle olivat saapuneet allekirjoittanut ja Mikkovee. Muitakin joukkueita oli mukavasti, joten sittenpä vain kausi käyntiin.

Ensimmäinen kierros sujui kohtuullisesti. Kings Of Leonia emme tunnistaneet, mutta kohdalleen osunut T.A.T.U. tuli laitettua seuraavassa kysymyksessä jostakin hatun pohjalta paperille. Videota kun ei olla nähty, niin eipä tiedetty millä autolla siinä ajeltiin tai minkä sarjan kuvauspaikoilla se oli kuvattu. Biisiä tekemässä on ollut trio raskaan sarjan muusikoita, mutta ei vain niitä, joita paperille laitoimme.

Seuraavaksi soi Bad Company, jonka sentään saimme paperille henkilödetaljien jäädessä epäselviksi. Chisu jäi yhtä tuntemattomaksi, mutta viimeisessä kysymyksessä käsitelty Metallica-aihe meni nappiin. Ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksenamme oli viides sija.

Toisella kierroksella kyseltiin äideistä, tyttäristä, oppi-isistä yms. henkilöllisyyksistä. Womack & Womack sekä kappaleensa Teardrops olivat tutut, mutta mutkikkaat henkilö- ja perhesuhteet saivat meidät jokseenkin hämmennyksiin. Kakkosbiisin tunnistaminen Aerosmithiksi olisi olisi ehkä selvittänyt myös äiti-tytär osastoa...

Seuraavina tulleet Kooks ja Killers jäivät myös hämärryksiin, mutta viimeisenä soinut Mayhem oli ainakin nimen osalta tuttu. Visaillan viimeinen piste tuli bändin jäsenten välisten väkivaltaisten tapahtumien muistamisesta. Koko toisen kierroksen saldo jäi vain viiteen pisteeseen eikä kokonaistilanteen hänniltä sitten päästy illan finaaliin. Finaalin koittaessa Mikko siirtyi täydentämään Elsku Mäy Mäyn joukkuetta ja raportoijanne lähti kohti kotia elpymään jo kovin pitkästä päivästä.

Näin siis tuona iltana ennen seuraavaa visailtaa.

3 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Henkilö- ja perhesuhteet eli juorolehti -osasto kuuluu sarjaan kryptoniitti.

Satu kirjoitti...

Hihi, kokeellinen "kauniit ja rohkeat" -tarinani taisi sotkea Poikakuoron poikien päät totaalisesti :) Käytännössähän tarinaa ei olisi tarvinnut edes lukea, koska kysymykset oli tehty muotoon, joissa pelkällä yleistiedolla olisi pärjännyt. Ainoa tarinan sisältämä vinkki, jolla oli todellista vaikutusta vastauksiin oli soul-laulajan kuolinvuosi eli 1964. Siitä saattoi päätellä kysymyksessä esitetyn "murhatun soul-laulajan, oppi-isän, isän ja kuolleen aviomiehen" olevan Sam Cooke.

Mackan, sinänsä en pistäisi tätä kysymystä ns. juorulehtiosastoon, koska käytännössä siinä kysyttiin vain Womack&Womack -duon oikeat nimet, Cecil Womackin veljeä Bobby Womackia, Mary Wellsin suurinta hittiä, Sam Cookea sekä hänen tytärtään Linda Cookea, joka on Womack&Womack -duon naispuolinen osakas. Oisit ollu pelaamassa :)

mackan kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta:)

Joo, tältä puskasta on kiva nurista...

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...