perjantaina, elokuuta 10, 2007

Musavisapalaverin satoa

1. Musavisan uusi pääkallopaikka on Kauppayhtiö. Paikan kanssa ollaan sovittu jo tavaksi käyneistä palkinnoista voittajille ja tuomareille. Hinta on myöskin about samaa luokkaa kuin aiemmin.

2. Äänestys! Äänestys! Äänestys! Kauppayhtiön arvoisa raflapäällikkö on ilmoittanut, että hänelle sopisi paremmin keskiviikko tai torstai. Myöskin tiistai olis ookoo, mutta ke tai to sopii paremmin suunnitelmiin. Tästä puhuttiin myös palaverissa, että vaihdettaisiinko perinteinen tiistai ke:ksi tai to:ksi. Se toimisi paremmin uusien joukkueiden mukaansaamiseksi, mikä on tavoite numero 1. Tähän hommaan kaipaamme kovasti kaikkien syksyllä musavisaan mukaan halajavien mielipiteitä. Pidetäänkö musavisa tiistaina, keskiviikkona vai torstaina?

3. Musavisa alkaa syyskuun viimeisellä viikolla. Tarkka päivä selviää äänestyksen perusteella. Lehtijuttu ilmestynee viikkoa ennen musavisan alkua. Kellonaika on sama, eli aloitamme klo 20.30.

4. Sääntöihin ei tullut muutoksia. Sen verran vain, että finaaliin pääsee puolet osallistuvista joukkueista, mutta vähintään 3. Mikäli joukkueita on vaikka 4, niin finaalissa on 3 eikä 2 joukkuetta. Tai jos joukkueita on 7, finaaliin menee 4 eikä 3.

Kaikki nyt kipinkapin äänestämään ja kommentoimaan muutenkin.

29 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

minä kannatan tiistaita ihan itsekkäistä syistä.

Keskiviikkoisin minulla on jo muuta menoa, samoin muistaakseni Jonzella. Torstai sopii juuri ja juuri.

Jonze kirjoitti...

Täältäkin ääni tiistaille. Onkohan kellonaika edelleen entisensä?

JahRelainen kirjoitti...

Keskiviikolle annan minä ääneni.

Mackan kirjoitti...

Jos keskiviikko valitaan, en voi osallistua:(

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa varmaan valita päivä, joka sopii kaikille - tai ainakin mahdollisimman monelle.

.TS.

Mikkovee kirjoitti...

Minäkin diggaisin tiistaita, mutta torstai ei käy.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Pupuliima äänestää päivää seuraavalla tavalla:

Elina ja Sanna äänestävät keskiviikkoa tai torstaita.
Nooralle käy mikä päivä vaan.
Henkka, joka aikoo koota oman joukkueen, äänestää keskiviikkoa tai torstaita.

Eli 3 ääntä keskiviikolle tai tai torstaille.

-Elina

Anonyymi kirjoitti...

Minä taidan kallistua tiistain kannattajaksi. Pitkällisen harkinnan jälkeen.

PeeÄs. Missä on Parrootsien äänet? Missä on Kinkku-Konkkien äänet? Entäpä Jasmiinit?

Jaakko kirjoitti...

Mie annan ääneni keskiviikolle! Tietääpä minne mennä jatkamaan iltaa!

kolli kirjoitti...

Äänet näyttävät harmillisesti jakaantuvan eri päiville. Itse olisin vahvasti keskiviikon kannalla.

Kleb kirjoitti...

Vanhana jarruna pitäisin kiinni tutusta tiistaista. Keskiviikko sopisi kyllä myös, torstai taasen ei. Kysynpä vielä Parrootsien muilta jäseniltä mielipidettä.

Anonyymi kirjoitti...

Ti tai ke käynee.

Petri kirjoitti...

Alkaa tuntuun siltä että pitäiskö pitäytyä siinä tiistaissa... ehkä se on sitten loppujen lopuksi se päivä joka sopii suurimmalle osalle tästä porukasta.

Ite visailisin kyllä mieluiten keskiviikkona. Ois jotain muitakin mestoja auki minne mennä jatkamaan, Tivolissa halapaa kaljaa jne. Jäi vähän auki vielä Antin kans keskustelu että meniskö Yhtiö kiinni klo 24 joka tapauksessa.

Keskiviikkoa ja torstaita ois myös paljon helpompi markkinoida mahollisille uusille visailijoille, tiistai kun ei vaan ole mikään baaripäivä perinteisesti.

Mutta en halua että osa porukasta joutuu lopettaan visailun päivämuutoksen takia... höh mitä tärkeempiä harrastuksia teillä muka on? ;)

Satu kirjoitti...

Joka tapauksessa torstai on pois päiväjärkästä. Päätettävänä tiistai tai keskiviikko. Näiden kahden välillä minäkin mietin tosi pitkään ja kallistuin sit tiistaille. Keskiviikko ois tosin siinä mielessä parempi, että uusia ihmisiä saapuisi tietenkin sankoin joukoin ku tiistaina. Ja sit se jatkopaikka... perinteinen roipparin kåråoke ku meni harakoille. Ei se ollu edes kiva paikka. Kaikki vaan alkoi tappeleen ja tai laulaa öliseen kännissä... Tivolikaan ei kyllä sinänsä houkuttele, mutta eurolla saa. Nih.

Mutta pyytäisin Markoa vielä harkitsemaan keskiviikkoa, että eikö millään? Jookos =) Ja odotellaan ne muutamien Parrootsien äänet ainakin.

Jonze kirjoitti...

Meille työläisille kun ei ole niistä jatkoista keskellä viikkoa niin iloa ja väliä...

Mackan kirjoitti...

Jännää, että pari vuotta sitten musavisan kellonaikoja aikaistettiin, jotta jengi pääsisi aijoissa nukkumaan. Muistaakseni tämä oli nimenomaan opiskelijoiden toive. Tuolloin myös visat alkovat lyhentyä.

Kai se keskiviikko minullekin sopii, mikäli vain palataan alkuperäiseen aikatauluun eli musavisa voisi alkaa klo 21:00 ("yhdeksän jälkeen") ja päättyä klo 23.00 - viimeistään 23:30. Saattaisin minäkin juuri ja juuri ehtiä mukaan ja työläisetkin pääsisivät vielä lepäämään. Ymmärrän hyvin, että että Tivolin läheisyys ja huokeat keskiviikko-hinnat houkuttelevat opiskelijoita ja ikuisia opiskelijoita & opiskelijamielisiä jatkoilemaan.

Näin yleisesti haluan pohtia, onko musavisailusta muotoutumassa raikas ja kiva opiskelija-happening? Jätämmekö lopulliset hyvästit perinteiselle baarivisaformaatille, johon olennaisena osana kuuluu kansanomainen ennalta-arvaamattomuus ja rouhea meininki?

Kauppayhtiössä on kuitenkin mahdollisuuksia. Siitä on lyhyessä ajassa muototunut kelpo kulttuurikapakka. Olen jopa nähnyt muutaman öllerön tilaavan siellä varovaisesti olutta. Päivisin vanhukset hörppivät sokerin läpi mustaa kahvia, ja viereisessä pöydässä hipit lukevat Voima-lehteä vihreää teetä ryystäen.

Kyllä sinne musavisakin saattaa sopia.

JahRelainen kirjoitti...

" hipit lukevat Voima-lehteä", perkele.

Olisit vielä lisännyt että
- mannet täyttävät ravikuponkeja
- punkkarit vetävät tötsyjä
- artsu opiskelijat istuvat coolisti ja sössöttävät
- hevarit ja gootit mietiskelevät koskahan pesis letin
- Jokapoika-paitaiset perheenisät syövät korvapuusteja ja pälyilevät tiukkapeppuisia misuja

Siellä olis sirkuskoulussa ykspyöräsenfillarin ajoharjoittelua, kjäh kjäh :)

Jaakko kirjoitti...

Minua alkoi askarruttamaan tuo pisteiden jakaantuminen niin yritin niitä laskea! Huomasin kuitenkin että jossakin oli annettu ääni useammalle kuin yhdelle päivälle, laskin tällaisen miinus ääneksi, sille päivälle joka ei ollut kahden joukossa.

TI: Neljä kannatusääntä ja kolme miinusääntä = 1 piste
KE: Kolme kannatusääntä = 3 pistettä
TO: Kaksi miinusääntä = -2 pistettä

Keskiviikko johtaa. Toivottavasti joku muukin ymmärtää laskelmiani.

Mackan kirjoitti...

Punkkarit kylläkin perinteisesti potkivat mummoja ja haistelelevat liimaa (mutta Rollo on Rollo). Ai niin, tämä unohtui:

Poikakuorolaiset tappelevat:)

Mitä tulee itse päivämäärään, odotellaan vielä kantajoukkue Dead Parrootsien kollektiivista kannanottoa, samoin Kinkyjen. Ihan hyvä kaava, muuten.

Jaakko kirjoitti...

Joo! Halusin vain välituloksen! Toisaalta olisi voinut miinuspisteiden sijasta antaa pisteet ronskisti vain molemmille mikäli joku antoi kaksi ääntä niin olisi tullut komeampia pistesaldoja (joskin piste-erot pysyvät samana)!

TI: 6
KE: 8
TO: 3

Satu kirjoitti...

Pari pointtia. Jos musavisa siirtyy keskiviikolle ja kesto olis about 2 tuntia (21-23), niin ehkä olis syytä tehdä sääntömuutos biisimääriin. Että jos 4-5 biisiä per kierros olis semmonen ehdoton maksimi? Ja sit se, että jos on vain yksi tuomari, niin joku ystävällisesti auttais pistelaskussa.

Kovasti näyttäis siltä, että keskiviikko vie voiton, mutta odotellaan vielä maltillisesti Parrootseja ja Kinkyjä.

Juu ja peeäs. Mä pesin tukan tänä aamuna, etten mä ainakaa mieti semmosia paarissa. Tosin onhan musavisan alkuun vielä aikaa, että ehkä mä sit joudun ottamaan pari suuntaa-antavaa ja pohtimaan seuraavaa pesukertaa ;)

JahRelainen kirjoitti...

No kato tää oli tätä typerää yleistystä vaan. Meidän putkinäköisten on niin helppoa stereotyypittää kaikki. Mä muuten pesin letin, ihan perusrokkkarina tosin.

Mackan kirjoitti...

Kytät on poliiseja. Ne syö donitseja.

Satu kirjoitti...

mmm... donuts.

JahRelainen kirjoitti...

Donitsin on syvältä kannikoiden välistä. Sipsit on hyviä. Ajettiin Affenanmaalla Sipsitehtaan ohi, justonaksut juoksenteli siellä pihalla. Kaikkea ne ja keksii, niinku munkki mis on reikä keskel ja sit se onkin yht'äkkiä donitsi.

Anonyymi kirjoitti...

No1kongan eräs mielipide:

tiistai edelleen bueno
keskiviikko bueno myös
to eieieiei.

Sen verran tapahtumasta voisi puhua, että raitis (oho, luinko väärin) opiskelijatilaisuus kuulostaa ainakin tupsun jälkeen mukavalta. Illan isäntä vois jäädä soittelemaan levyjä kisan / visan jälkeen. Vinkkinä vielä että lahjoitin 1/3 vinyyleistäni pitkäaikaislainaan kauppayhtiölle (sen huonoimman kolmanneksen eli kaikki 70-80-90-luvun ihanat hitit :)

Anonyymi kirjoitti...

Kinkyiltä vielä mielipidettä asiaan

Ti: juu
Ke: joo
To: ehkä

Mut joo piiseissä ja kyssäreissä vois olla sillee rajoituksena että kierroksen max pituus olis vaikka 35min. ja homma alkais pakolla viimeistään 21.05 mennessä, ni homma olis siinä 23.30 mennessä purkissa. K-yhtiöllä ei tekniikan kai pitäis hidastaa aloitusta ihan samassa määrin kuin tupsussa satunnaisesti kävi.

Anonyymi kirjoitti...

Eli toisin sanoen Kinkyillekin keskiviikko OK. Kuka nyt sanoo viimosen sanan etta otetaanko se keskiviikko vai ei? Antille pitaa ilmottaa sitten heti etta kauppayhtio on perilla asioista... se pyys etta tan kuun aikana ilmotettaisiin.

En kommentoi nyt enempia kun ulkomailla taa webbi kallista, vaikka kalja halpaa.

Terkkuja Kroatiasta! Pulassa ollaan... sen nimisessa mestassa siis. Huh ku on kuuma. Otampa oluen.

Kleb kirjoitti...

Dead Parrootsien loput äänet (2 kpl) menevät keskiviikolle. Keskiviikko taitaa näin ollen nousta visailuillaksi.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...