torstaina, elokuuta 16, 2007

Elvis Aaron Presley 8.1.1935 - 16.8.1977

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hörhöt! Uskotteko ihan vakavissanne, että Elvis olisi muka kuollut?

Elvis laski tarkkaan, että hänen kannattaa "kuolla". Hän pystyi hetkessä monikertaistamaan omaisuutensa luomalla rahakkaan kultin ja rakentamalla mitä monimutkaisempia fasadeja imperiuminsa jatkuvuuden turvaamiseksi. Kuningas istuu edelleen tukevasti kultaisella valtaistuimellaan, ja nauraa hohottaa teille kaikille markkinapellelvisuskovaisille hihhuleille! Kuollut! Hah! Kuollut my ass!

Vähän sama kuin että amerikkalaiset olisivat käyneet kuussa 1969. Kaikkihan sen tietävät, että a) he eivät siellä käyneet lainkaan b)OIKEASTI ensimmäisenä kuussa käyneet ovat valon tytär ja lääketieteen tohtori R-L Luukanen sekä ennen häntä saksalaiset 40-luvulla. Jos ette usko, lukekaa vaikka WIKIPEDIASTA!! Se on tietenkin totta, että Marsissa on amerikkalaisten tukikohta, jonka johtajana Kenraali Elvis A. Presley toimii eversti Parkerin avustamana. Siellä he istuvat, kuin isä ja poika, mutta että niin kuin että poika elikkä kaikkien kosmosten rock and roll perustajajumala istuu kultaisella valtaistuimella Parkerin tyytyessä kupariseen tuoliin. Älkää naurako, sillä kuparin maailmanhinta on NOUSUSSA! TAAS YKSI TODISTE!!!!!!

T. Mumbadevi Gaudiya, Intian Elvis-instituutin keisari ja Viimeisen Sinetin Vartija (VSV).

Jaakko kirjoitti...

Ingmar Bergman, Lee Hazelwood ja nyt vielä Elvis! Elämme surkeita aikoja!

Onneksi Elvis palaa huomenna Kellarissa meidän elävien pariin!

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...