maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Kausifinaalin säännöt!

26.1.2005 laaditut säännöt:

§ 7 Musavisa-sarjoja järjestetään syksyisin ja keväisin. Sarjaan kuuluu n. 10 viikkokisaa, joista kolme eniten sarjapisteitä kerännyttä joukkuetta pääsee kausifinaaliin. Kausifinaalin ensimmäinen kierros on vielä kaikille joukkueille avoin ja kierroksen voittaja saa kolme (3) ja toiseksi tullut kaksi (2) kausipistettä. Muut joukkueet saavat läsnäolosta 1 pisteen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen lasketaan yhteen kausipisteet ja kolme eniten kausipisteitä kerännyttä joukkuetta jatkaa varsinaiseen kausifinaaliin. Finaalikierroksen paras joukkue on musavisan kausivoittaja. Jäsenet palkitaan runsain rinnoin ja joukkueen nimi kaiverretaan kiertopalkintoon.

Tontsan laatimasta kaaviosta selviää myös, että kausifinaalinin toiselle kierrokselle pääsee kolme parasta joukkuetta (kausipisteiden perusteella) ja kausifinaalin kolmannelle kierrokselle eli varsinaiseen finaaliin kaksi parasta toisen kierroksen pisteiden perusteella.

Syksyllä musavisailimme siten, että kausifinaalin ensimmäiselle ja toiselle kierrokselle osallistuivat kaikki joukkueet. Myös viikkopisteet jaettiiin näiden kahden ensimmäisen kierroksen perusteella. Varsinainen kausifinaali oli yhden kierroksen mittainen, ja siihen pääsi kolme kauden aikana eniten kerännyttä joukkuetta.

Vaihtoehdot:

A)
1. kierros: kaikki joukkueet, viikkopisteet.
2. kierros: kauden kolme parasta joukkuetta, kaksi parasta jatkoon.
3. kierros: kaksi joukkuetta visaavat voitosta.

B)

1. kierros: kaikki joukkueet.
2. kierros: kaikki joukkueet, viikkopisteet.
3. kierros: kauden kolme parasta joukkuetta visaavat voitosta.

Jatkammeko B-tyylillä vai palaammeko tiputusjärjestelmään A?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ehkä tuo B on parempi. Kaikki joukkueet pääsee pelaamaan pidempään, eikä tarvi nyhjätä varjolappujen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Me Donkey Kongassa kannatamme vaihtoehtoa B.

Petri kirjoitti...

Juu B ehdottomasti, on kaikilla kivempaa.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...