keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Kausifinaali

Kausifinaalin kunniataulukko:

Au: Donkey Konga
Ag: Noone
Cu: DeadParroots
----
Sn: Poikakuoro

Lopulliset kausipisteet kärkijoukkueiden osalta:

1. Poikakuoro 24
2. Donkey Konga 21
3. Dead Parroots 15
3. Noone 15
4. Mustekalavaimo 11
5. Yleiskone 10
6. Pupuliima 7
7. Moitsu & Kumpparit 6

Poikakuoro voitti kunniakkaasti musavisan runkosarjan kuudennen kerran peräkkäin. Voitimme varsin kevyesti viimeisen viikkovisan, mutta itse kausifinaali meni sen sijaan mönkään; yhden kierroksen mittainen, seitsemän kysymyskokonaisuutta käsittävä finaalikierros tuotti vaatimattomasti neljännen sijan. Voittajaksi selviytyi Donkey Konga, jonka hirmuinen proge-tietous siivitti joukkueen ylivoimaiseen voittoon. Onneksi olkoon voittajille! Kiitokset myös Mustekalavaimolle erinomaisesta tuomaroinnista ja hienosta live-osuudesta. Syksyllä jatketaan. Torstaina alkaa Tupsun yleistietovisa. Sinne!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reeetta said...

Aijahas, vainiin :). Jääkiekossa kyllä nimen saa ylimmäksi se joka juo shamppanjaa palkintomaljasta! Sarjan voittajia ei taida kukaan juuri muistaa (koska ne tosi harvoin ottavat kultaa sitten)... Mutta sellaista on jääkiekkö.

Onnittelut kuitenkin ihan kaikille joukkuille, erityisesti siitä että olemme onnistuneet löytämään tiemme Tupsuun tiistai-iltaisin! Olette suuria ihmisiä.

Mackan kirjoitti...

Mää muutin järjestyksen. Pää asia om, että joka jätkä painoi 130 pronsettia.

Satu kirjoitti...

Kausifinaalikierros meni todellakin - nätisti sanottuna - mönkään. Mutta mieltä lämmittää kyllä The Poikakuoron ansiokas runkosarja.

Haa, teinien sotkema puuhis oli mainio =) Tuomarit olivat muutenkin kasanneet kivan visan. Mansonit ja kaikki. Kiitos live-esityksestä =)

Kiitos kaikille joukkueille mukavasta keväästä! Ensi syksynä nähdään samoissa merkeissä =)

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...