perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

Eilinen tietovisa

Olimme eilen liikkeellä kolmemiehisinä: minä, Satu ja Olli. Tultiin toiseksi ajankohtaiskysymyksissä. Neljä oikein kun voittajalla oli viisi. Toinen kierros meni tasan, mutta hävisimme kolmessa jatkokysymyksessä.

Voittajajoukkue oli uusi ja röyhkeä tulokas, joka vaihteli nimeään. Muistaakseni se oli ensin Johdossa ja sitten Tytöt rulettaa. Löysät bois jäi taakse, ja kasvatimme kausijohtoamme.

Satu nostettiin päälliköksi huutoäänestyksellä. Päällystön siunausta odotellaan. Mietimme mikä olisi sopiva arvo. Ehdotan vääpeliä.

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Mitä!?! Onko Donkey Konga tullut mukaan yleistietovisailemaan?!?

Ehdotus:

Poikakuoron yleistietovisajoukkue:

Satu: vääpeli (johtaminen)
Tommi: ylikersantti (tietäminen)
Olli: kersantti (yllättäminen)
Jouni: alikersantti (juominen)
Marko: korpraali (totteleminen)

Satu kirjoitti...

Voi teitä höpöjä =) Ehkä tää on ihan hyvä juttu tää nimittely. Minäkin ehkä opin jotain armeijajuttuja.

No joo, mut korjaus tuohon Tommin kirjaukseen. Eli "Johdossa" ja "Tytöt rulettaa" oli koko ajan kaksi eri joukkuetta. Eka kierroksen voittaja oli Johdossa, ja Tytöt rulettaa voitti koko skaban. Hitsi kun harmittaa se rakuuna-kysymys. Mutta eipä se haittaa. Olemme siis edelleen ykkösiä. Voittokaljat meni kyllä sivu suun...

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä tosiaan. Tytöt rulettaa jäi meille ensimmäisellä kierroksella kaksi pistettä (4-2), mutta kiri toisella kierroksella kiinni (15-17). Hyvä tämä blogi kun muuten olisin muistanut kaiken väärin.

Hävittiin joka tapauksessa, mutta ei se mitään.

Joukkueen kapteenin virka on kuin paavin pesti, siitä ei pääse koskaan.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...