maanantaina, tammikuuta 02, 2006

No mercy

Olen tänään palautunut joululomalta, enemmän tai vähemmän ehjänä. Pientä väsymystä ilmenee, ja ärtymystä, koska minä tohelo en ottanut humppakonetta mukaan matkalle. Enkä siis levyjä enkä mitään. Onnekseni telkku kivoine dokumentteineen ja musaohjelmineen pelasti jouluni. Kaikki aistikanavat avoinna ahmin musiikkia ja sen ohella imin itseeni hieman musatietoa herroista nimeltä Bob Dylan ja Marc Bolan. Ja taisipa Bob ja Marc -nimiset kärpäset minua puraista, koska innostuin molemmista uudelleen piiiitkän tauon jälkeen. Lieneeköhän millään levyllä julkaistu sitä Born to Boogie -ohjelmassa kuultua - ja nähtyä - sekamelskaa, jota Bolan soittelee niiden säädyttömien teejuhlien aikana? Pätkässä kuuluu ainakin Jeepster, Hot Love ja Get it on. Se oli aika hieno. Hiljaiseen hypnoosiin minut vei myös ohjelman päättänyt Get it on livenä. Oih ja voih!

Mitenkäs musavisan alkuajankohta armon vuonna 2006? Armon vuosi... höpönlöpön! Uudenvuodentina lupasi minulle kaikkea muuta kuin armoa \,,/ \,,/

4 kommenttia:

Hans kirjoitti...

Sen "liven" kanssa on vähän niin ja näin. Lähes tulkoon kaikki biisit Marc oli laulanut jälkeenpäin uusiksi. Tosin se oli ajan henki se. Paljon taitavammatkin muusikot parantelivat livenauhojaan. Itse asiassa sitä varmaan tehdään vielä enemmän nykyään.

Anonyymi kirjoitti...

No, pääasia kuitenkin on se fiilis minkä se aiheutti ;)

Anonyymi kirjoitti...

Bolanin sekopäisintä häröilyä oli Tyrannosaurus Rexin levyillä, erityisesti kahdella ensimmäisellä.

Kappalevinkki: Strange Orchestras.

Anonyymi kirjoitti...

Pitänee käväistä penkomassa paikallisen musakirjaston katakombeja ilmeisesti. Ja samalla moikkaamassa kivoja poikia siellä ;-)

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...