lauantaina, tammikuuta 28, 2006

Laulu jää pystyyn

Itse en keksinyt edelleenkään mitään vikaa Song Remains The Same -elokuvasta. Hyvää musiikkia ja hienoa ajankuvausta. Fantasiapätkät ovat aivan mainioita.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MInulla on tuo jossain vanhahan vhs:nä. Sen katsomisesta on aikaa yli 10 vuotta. Yksi syy siihen miksi luen blogeja on, että usein ne innostavat ja heittävät inspiraation. Kuten nyt tämä kirjoitus kaivaa se kasetti ja katsoa uudestaan.

Satu kirjoitti...

Kyllä, saman teki minulle! Lauluhan jäi minulle pystyyn jo vuonna 1987, jolloin hankin samaisen vhs:n. Pikkutyttönä minun suosikki oli Whole Lotta Love, josta aivan erityisesti se loppurämistys. Aivan upea!

Mackan kirjoitti...

Tutustuin elokuvaan ensin soundtrackin kautta 1984 tai 1985. Kun kuulin Rock and Rollin ensimmäistä kertaa, kaikki jotenkin muuttui.

Elokuva vaikutti mystiseltä, kiehtovalta ja pelottavalta. Satanistiselta. Nyt sen näkee tyystin toisin, mutta edelleen tenhoavana. Live-pätkät on kuvattu 1973 USA:n kiertueelta (NY), jolloin esim. Robert Plant oli jo aikamiehiä, 25-vuotias.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tutustuin soundtrackin kautta. Löysin Lontoon Notting Hillistä hieman naarmuuntuneen lp:n, joka maksoi 2£. 'No Quarter' vei ihon kananlihalle.

Satu kirjoitti...

Minun tutustumiseni meni sitten ihan päinvastoin. Hankin ensin vhs:n ja sitten vasta levyn. Olin tosin jo aiemmin ihastunut Led Zeppelinin musisointiin ja erityisesti Jimmy Pageen. Ensimmäiset ostamani LedZep-levyt oli 1, 4 ja Houses of the Holy.

Anonyymi kirjoitti...

Meitsin ainoa Zeppelin-levy on tuo IV (HMV-boksina), ja sekin lähinnä Sandy Dennyn läsnäolon vuoksi.
Muuta ei sitten minulla taida ollakaan kuin James Lastin version Immigrant Songista Non stop dancing vol. 12-levyllä.

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...