perjantaina, syyskuuta 23, 2005

Sotilaallisuutta!

Tuoreessa Nyt-liitteessä on MTV Finland -televisiokanavan videojockeyna aloittelevan Axl Smithin haastattelu. Hän on tällä hetkellä armeijassa.

Mikä on sotilasarvosi?

Jääkäri. Olen puolustusvoimien varusmiessoittokunnan funkbändin laulaja.

Niin sitä pitää. Sotilasarvokkuus kunniaan! Meidänkin Halinallet-joukkueessa on sotilaallista voimaa; peräti kolme viidestä on käynyt armeijan. Tai no, armeijan ja armeijan - yksi soitti klarinettia (pekka), toinen saksofonia (Marko) ja kolmas palveli aseettomana (Jonze) lomalappuja täytellen.

Mutta asiaan. Oikeasti: Tuomaria / tuomareita tarvitaan jo ensi tiistaina. Ei se kysymysten laatiminen niin vaikeaa ole! Kysymys on pelkästään viitseliäisyydestä. Kuka tahansa pystyy kehittämään hyvän visan tunnissa tai kahdessa. Ei tekosyitä! No niin! Liikkuu liikkuu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla kuten ehkä monella muullakin on se dilemma, että voisin varmasti järjestää yhden kierroksen ensi visaan, mutta joutuisin käyttämään siihen mahdollisesti tulevan koko visani selkäranka-aineiston.

Eli olen käytettävissä jos ensi visa on yhden kierroksen pitäjää vailla.

Muuten suosittelen, että joukkueiden kapteenit kaivavat jäseniensä visanpitohalut esiin ensi kerralle.

Mackan kirjoitti...

Etkö voi ilmoittautua ensimmäisen kierroksen pitäjäksi ja tuomaroida joka tapauksessa joskus toisenkin kerran? Varmasti joku muukin rohkaistuisi ja seuraisi esimerkkiä.

En ymmärrä, miksi tuomarointia kartetaan niin paljon. Musavisailijoissa on paljon niitä, jotka eivät ole koskaan tuomaroineet.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...