keskiviikkona, syyskuuta 21, 2005

Halinallet voitti!

Poikakuoro vaihtoi eilen nimensä: joukkueen uusi nimi on Halinallet. Heräsin aamulla voitosta onnellisena, kunnes muistin uuden nimemme. Lähetin hätääntyneenä muutaman tekstiviestin joukkuetovereilleni, joissa vaadin äänestyspohjaista nimipalaveria. Jos olemme jatkossakin Halinallet, sen on - sittenkin - oltava enemmistön päätös.

Ex-kuorolaiset: suostun olemaan halinalle, tai vaikkapa juhlapossu, fulanin jalkahiki, onneton kypärä tai Spurcutus jos niin päätetään - äänestyksessä. Lupaan taipua enemmistön päätökseen. Lisää voittoja, niin tällaisen tosikonkaan ei tarvitse enää itkeä semantiikkaa; olkoon nimi mikä hyvänsä, voittoputkessa sen sisältö saa säällisen merkityksen.

Lopuksi pyydän anteeksi kaikilta katastrofaalisesta "alkuräjähdyksestä".

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamulla ensimmäisenä tuli Míeleeni, että voisi piirtää graafisen kuvaajan visailijoiden osaamisesta. Sitten tajusin, ettei minulla ole enää tarpeeksi dataa jäljellä.

Kirjoitin paljon vastauksia ensimmäisellä kierroksella eli Markon paperiin. Seuraavalla saatoin tietää jotain ja finaalissa en mitään. Se oli aika kiinnostavia, koska Satu-Pekka (lyhennän tähän helpotukseksi) tuotti tasaisen olennaisesti tulosta, Jussi oli mainio vahvistus ja kapteeni päti tietenkin, kuten tapana on.

Olennaista on, ettei toisten suoritus heitellyt yhtä paljon kuin minun. Täytyykin pohtia tätä ensi tiistain visaa ajatellen.

Tupsu tuntui rauhattomammalta kuin Karhu, eikä pöydistä näkynyt yhtä hyvin toisiin pöytiin ja tuomarin kateederille. Se voi olla tietenkin tottumattomuutta. Jos vaihtaisimme toisinpäin, Karhu voisi tuntua kolealta ja laitosmaiselta. Tässä mielessä muuten itse pidin Rolloa parempana paikkana muinoisella kierroksellamme.

Päivän Tenavat muuten kuvastaa jotain olennaista.

Mackan kirjoitti...

Tekstiviestittelyn perusteella kaikki muut tuntuvat olevan tyytyväisiä Halinalleen. Pistää miettimään.

Oonxmäki sitte hali nalle??????!!!

Mackan kirjoitti...

Tommi, kuinka joukkueemme olisi päässyt finaaliin ilman alkukierrosten tietoutta? Älä vähättele hirmuista nippeliäsi!

Tupsu oli rauhaton. Ehkäpä looseihin ei kannata mennä, jos haluaa nähdä muita. Keskellä oli sopivasti pöytiä meitä YT-joukkueita varten.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä muuten linkki alkuperäisiin halinalleihin.

Päätetään nimi vaikka ensi visassa. Kai sen voi muuttaa jos haluaa. Minusta Halinallet on ihan hyvä, vaikka mielestäni vanhankin voisi pitää. Elämässä on muutenkin vähintään riittävästi muutoksia, ja muutokset tekevät rauhattomaksi ja älyllisesti epäitsenäiseksi. No, päätetty on, että ikivoittoisa Poikakuoro jäädytetään ja hyvä ja kaunis niin.

Loosi ei kyllä toiminut. Varsinkin loppuvisan masennuksessani valuin nurkkaan passivoitumaan. Voitaisiin ottaa ikkunapöytä taas. Perinteet pysyisivät ja näkisimme ja näkyisimme (viittaan megapommi l. ylläripläjäysten menestykseemme).

Henkilökohtainen osaamisprofiilini on minua kiinnostavaa nippelitietoa myös. Älkää kiinnittäkö huomiota kitinöihini.

Mackan kirjoitti...

Pekka: tarkoitako nykyisellä nimellä Poikakuoroa vai Halinalleja?

Jooonzeee!?! Saatuuushhh!?!

Ai niin, suurkiitokset Jussille osallistumisesta. Ensi viikolla taas?

Anonyymi kirjoitti...

Make, luin kirjauksesi ääneen opettajanhuoneessamme. Uusi nimi aiheutti iloisen ja spontaanin naurunpyrskähdyksen.. Eräs naisopettajamme totesi, että se on varmaan naisvoittoinen joukkue.. Onnea voittajajoukkueelle ja uudelle hassunhauskalle nimelle!

Mackan kirjoitti...

"Make"? - voi jessus sentään...

Anonyymi kirjoitti...

Herra kapteeni, herra varakapteeni ja arvoisat miehistön jäsenet. Ehdotan, että äänestämme siitä, pidetäänkö eilen 20. syyskuuta kuluvaa vuotta ravintola Tupsussa Rovaniemen kaupungissa Lapin läänissä tehty päätös, jolla päällystön poissaollessa mutta niin, että meidän annettiin ymmärtää voivamme tehdä päätös oman ymmärryksemme ja omantuntomme mukaan, epämuodollisesti mutta ilman kuultuja vastalauseita päätimme muuttaa nykyisen nimemme Poikakuoron, jonka arvoisa herra kapteeni on ilmoittanut haluavansa jäädyttää, joksikin muuksi omien ehdotustemme perusteella ja etukäteiskeskustelun ja joidenkin listojen avustuksella muttei rajoittamana, vaihtaa muotoon Halinallet, mikä esitys ei tuolloin nostanut vastalausetta, joka olisi tullut myös allekirjoittaneen tietoon, edelleen lainvoimaisena ja niin, että tästä lainvoimaisena pitämisestä seuraa joko päällystön hyväksynnällä tai äänten yksinkertaisella enemmistöllä sen asiantilan vakiinnuttaminen, että joukkueemme nimi alkaneella kaudella pysyy muodossa, johon se on tänään 21. syyskuuta vallitsevan tilanteen mukaisesti edellämainitussa kokoontumisessa päätetty.

Anonyymi kirjoitti...

Jos saan jatkaa vielä hetken... Arvoisat päällystön ja miehistön jäsenet, tässä tilanteessa en tietenkään voi sanoa "poikakuorolaiset" tai "halinallet", haluan tässä vielä tuoda päätöksenteon yhteyteen tiedoksi, että nimen "Halinallet" esikuva ja sen imago on määritelty virallisissa dokumenteissa, joista voimme lukea esimerkiksi seuraavan linjanvedon omaisen luonnehdinnan nimen alkuperäisten haltijoiden toimenkuvasta:

In their cloud-land home, called Care-a-lot, the Care Bears help each other learn to care. Sometimes they magically bring a child with a special caring concern to Care-a-lot so that they can better teach them some of the finer points of being a caring person. Sometimes, too, the Care Bears have to speed down to Earth to help with some crisis in caring. Wherever the Care Bears go, and whatever the Care Bears do, in their soft, fuzzy, and funny way, they share their special gift of caring with everyone they meet.

Kysymys onko nimi suojattu tuotemerkki ei uskoakseni meillä voittoatuottamattomana ja kaupparekisteriin merkitsemättömänä yhteisönä millään tavalla rajoita nimen valintaa ja sen käyttöä, sikäli kun toimintamme pysyy harrastuksenomaisena ja epämuodollisena, kuten se jo usean vuoden vakiintuneen käytännön mukaan on ollut, ja joka on sopusoinnussa toisten musavisajoukkueiden, kuten myös yleensä maamme kapakkavisailujoukkueiden yleisesti hyväksytyn nimenantotavan kanssa.

En halua siis muuttaa mitenkään edellistä puheenvuoroani, jossa kuten ylempänä ilmaisin, esitin äänestämistä eilen valitun nimen "Halinallet" säilyttämisestä ja vakiinnuttamisesta musavisailukäyttöön tavalla, johon se implisiittisesti on eilen tarkoitettu päättää käytettäväksi. Ehdotan myös, että toimeenpano ja nimen käyttötavat päätämme vasta tämän perustavan ja suuntaaluovan nimen vakiinnuttavan äänestyksen jälkeen, samoin kuin että ensisijainen päätöstapa on, kuten yksityisessä tekstiviesti ja sähköpostivaihdossa kapteenimme kanssa olen saanut ymmärtää, kaikkien joukkueen jäsenten tasaveroiseen äänimäärään perustuvan äänestyksen yksinkertainen enemmistö.

Satu kirjoitti...

No niin, duunarikin pääsi takaisin tietsikan ääreen piiiiitkän työpäivän jälkeen.

Halinallet on kiva, söpö, mukavanlutunen nimi, joka sopii tälle porukalle just nappiin. Oon ihan ok nimen kanssa, mutta jos jollekulle aiheutuu traumoja tai ihottumaa niin voidaan miettiä toistakin nimeä. Ne sienet kyllä sais unohtaa minun mielestä...

Mackan kirjoitti...

Halinallet.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...