maanantaina, syyskuuta 12, 2005

MUSAVISA ALKAA!

Soitin Tupsun isännälle ja kerroin musavisailusta. Isäntä innostui ns. hiiteen ja lupasi tarjota tuomareille ja voittajille juotavaa. Minä kutsuin puhelimessa tätä juotavaa olueksi. Sovimme seuraavan päivämäärän ja kellonajan:

Tiistai 20. syyskuuta klo 21:00

Viidakkorumpu soimaan. Kesämusavisassa kokeilimme kolmea tuomaria, yksi jokaiselle kierrokselle. Ehdotan samaa järjestelyä ainakin avausvisalle. Minä voin tuomaroida ensimmäisen kierroksen ja kysyä yksilökysymyksen - kuka ottaa toisen ja kuka kolmannen? Nyt aktiivisuutta! Ilmoittautukaa mahdollisimman pian kommenttilaatikkoon.

Menen keskiviikkona sopimaan isännän kanssa yksityiskohdista (palkinnot, markkinointi, säännöt). Seura kelpaisi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota mainiota!

Ainoa mutinanaihe mitä tässä keksin on se, että ehkä kolmen tuomarin systeemi tulee ajan mittaan turhan raskaaksi tai monimutkaiseksi ylläpitää. Ensimmäisillä kerroilla sitä on varmasti hyvä ja toimivaa käyttää.

Koin vanhan tuomari per ilta -järjestelmän hyvinkin mukautuvaksi ja helpoksi hoitaa. Kaikkine itkuineenkin. Äänestän siis sen puolesta, jos äänestää pitää.

Anonyymi kirjoitti...

jiihaa! kiitos ja kumarrus marko n.

minä voin ainakin sen toisen tuomarikiekan vetää jos muita ei ilmaannu.

ja näin muuten ehdottaisinkin keskiviikoksi yleistä sääntö/syyskokousta tupsuun.

yuha #1

Anonyymi kirjoitti...

Jeee! Jippiii! Juhuuu! Itku kääntyi iloksi =)

Onko olemassa jotain aikataulua keskiviikolle? Iltapäivä? Illempi? Ilta?

Mackan kirjoitti...

Huomenna saan lisää tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan pieni tarkennus. Oliko tarkoitus mennä keskustelemaan Tupsun kanssa huomenna ke 14.9.? Kun huomisillalle sattuu just nuo yliopiston fuksiaiset. Pitävät semmoisen baarisuunnistuksen ja ilmeisesti Tupsussa on rastipaikka. Että taitaa olla aika tungosta ja melua jos meinaamme kokoustaa siellä samalla.

Satu kirjoitti...

Niin siis satush lähetti edellisen viestin =)

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...