keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2015

Top - Femma

1. Uus bändi jossa soitan ja treeninauhoituksien soundi jonka saan mukavan svengaavaksi uudella Cubase 7 päivityksellä.

2. Tuleva indonesiaan suuntautuva reissu.

3. PKN

4. Marjasmoothiet

5. Eihän lista olisi mikään jos ei mainitsisi kahvia ja eritoten tummaa paahtoa.

6. Venturesin 66 Japanin keikan livelevy.

3 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Smoothie kuuluu muuten eineksiin, joita olen päättänyt olla koskaan maistamatta (muita tällaisia ovat latte, street food, nyhtöpossu ja yleensäkin kaikki, mikä liittyy elämäntapablogeihin ja tatuoituihin televisiokokkeihin.)

Tämän jihadin mukana aloitin pari viikkoa sitten anonyymin kerrostalovalittajan urani niittaamalla rapun ilmoitustauluun pyynnön olla herättämättä koko rappua klo 6:45 tehosekoittimella. Melu loppui ja sain lappuni viereen toisen nimettöman naapurin kannatuslapun. Epäilen syylliseksi kolmoskerroksen rouvaa, jolla on kieltämättä pari kiloa ylimääräistä, mutta uskon, että hän on vain kiitollinen, kun sai tästä syyn lopettaa uutenavuotena pyhästi luvatun kiduttavan laihdutuskuurinsa.

JahRelainen kirjoitti...

Heh :D


Mä poimin marjoja viime syksynä (ja osan ostin torilta) ja pakastin ne. Tulee talvisin syötyä paljon marjoja ja joulupukki toi meille sellaisen huutavan helvetinkoneen joka on loistava kapistus marjasmoothien väsäämiseen.

Kieltämättä. Pari kertaa on tullut sadistisia nautintoja alakerran yörymistelijää (ja silloin tällöin bilettää) kohtaan kun aamutuimaan on pöräytellyt smoothiet, siitäs sait paska.

tommi kirjoitti...

Kotioloissa ei varmaan pääse muilla keinoilla samoihin desibeleihin kuin pilkkomalla jäisiä marjoja tehosekoittimessa. Vaikka vakaumukseni kieltää maistamasta, voin kyllä kuvitella, että on aika hyvää. Valitettavasti omat marjat on jo syöty ajat sitten. Suosikkejani ovat viinimarjat ja mustikka.

Ja kirsikka, mistä tuli mieleeni, että nuoruusvuosinani istutimme pihaan kirsikkapuun, joka kasvoi kauhean isoksi mustarunkoiseksi hirviöksi. Halusin välttämättä säilyttää sen ja poimin marjoja korkeilla tikkailla maan ja taivaan välillä (loppu perhettäni kärsi korkeanpaikankammosta) että sain osoitettua sen hyödyllisyyden. Kun kävin katsomassa, uusi asukas oli kaatanut puun suunnilleen ensi töikseen.