tiistaina, elokuuta 27, 2013

Sini Sabotage - Levikset repee ft. VilleGalleHärmäläistä räpätystä, hyvä kertsi. Ja kavereita on video täynnä, fiittaaks ne vai muuten vaan tuutta. Mitäs sanoo meidän sivistystä vaaliva HipHopMikko tästä stygestä?

6 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Ei sivistystä vaaliva vaan Hip Hop ja Räp tietoutta meille jakava, olisi ehkä oikeampi sanamuoto. Mut mä tykkään tosta kertsistä, hyvä se on.

Mikkovee kirjoitti...

Ei sytytä. Euroteknosta ripattu tausta ja flow on väkinäinen. Liian lyhyet, yksinkertaiset ja kunnianhimottomat riimiparit. Ei. Vaan. Futaa.
Näitä vetää viistoista varttiin pöytälaatikkoon vaikka krapulainen mieskirjailija huonona päivänä. Hyvänä kakskymmentä. Siis sanomattaki paskaa. Ja vedin just itekki paremmin.

JahRelainen kirjoitti...

" Näitä vetää viistoista varttiin pöytälaatikkoon vaikka krapulainen mieskirjailija huonona päivänä. Hyvänä kakskymmentä. Siis sanomattaki paskaa. Ja vedin just itekki paremmin. "

Toi vaatii pokkaa, aika paljon. Heh :D

JahRelainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mikkovee kirjoitti...

No tsekkaa riimit, laske runomitta, kyllä ne siinä on kaikki, mitä vaadinkin. ;)

Mikkovee kirjoitti...

Jotenkin tämä biisi uppoaa muhun paremmin videon kanssa. Ehkä se on se Punavuoren R Kelly ja toisaalta noi puistokemistishotit ton blingblingklubbailun välissä kontrastina, jotka toimii.