tiistaina, elokuuta 27, 2013

Ricky Tick Big BandTästäkin räppifuusiosta mie tykkään. Ihan oikee bändi takana. Tää sama jamppa joka tos Dalindeossa toimii moottorina on kyl pikkasen nero kun tällästä pystyy hanskaamaan. Ois makeeta nähä livenä.

6 kommenttia:

Mikkovee kirjoitti...

Chuck D ja monta muuta vanhan koulun emceetä mainittu. Arvo-STANEZ. Toivottavasti tuo sun edellinen videopostaus oli gänäz, läbäl ja fiduillezn.

JahRelainen kirjoitti...

Neva hööd Arvo-Stanez. Onks joku Stan Getz:n altereego?
Siis mitä hä? Eiks toi Gini Sabotage oo hiphoppii vai hä, vai mitä vit? Mun mielestä se on nerokas biisi.

Mikkovee kirjoitti...

Arvo-STANEZ, lausutaan ameriikkalaisittain, osoittaa arvostusta, vaikka ei Getziinkään päin vetäminen väärin ole. Ei, kinisabotase ei toimi. Ei. Huumorimusaa tuo on, ja laiskaa riimitystä. Nerokasta se ei ole.

Nyt tää vaatii jo kovempia lääkkeitä.

JahRelainen kirjoitti...

Juu ei, ei täst keskustelust tuu hevonpaskaa. Puhutaa ihan eri kieltä, eri arvot.
Kiitos ja anteeks.

Mikkovee kirjoitti...

Tsori, en mä tosiaan ole pitänyt koskaan edes sellaisista huumoribändeistä, kuin Hausmyllystä, Raptorista, tai MC Nikke T:stä. Jotkin asiat vain ovat pyhiä, niin että joku roti. Ei nekään olleet hiphoppia, vaikkakin MC Nikke T on tehnytkin pitkän uran suomalaisen underground hiphopin parissa Nikke T-hommia ennen ja niiden jälkeen.

Mikkovee kirjoitti...

Ja kamoon nyt Jah, eihän tässä ole päästy vielä edes ranskalaisen räpin nyansseihin, eikä siihen miten Pariisilainen ja Marseillelainen ranskaräppi eroaa toisistaan ja rinnastuvat New Yorkin ja Los Angelesin räppiskeneihin. Ja miten siihen kaikkeen sopii vaikkapa Lil Wayne, tai harkitun dadaistisessa hengessä hiphoppia tekevä ranskalainen TTC, joka osoittaa, että sitä huumoriräppiäkin voi tehdä genren omilla ehdoilla ja arvoilla.