maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Omat eivät purreet
Poikakuoro oli taas yhtä vajaa, kun ulkolaisakateemisvahvistuksemme oli kirjaimellisesti toisella puolen maapalloa, mutta tällä kertaa ei ollut sentään poikakuorolainen oikeutta jakamassa.

Läpsy meni jonnekkin, mutta ei ainakaan mulle, joten ei siitä sen kummempia. Itse ensimmäinen kierros alkoi niin, että otin kynän käteen, kun biisi alkoi soimaan ja kirjoitin vastauksia automaattikirjoituksella, paitsi se reality. Snooppi on kyllä vieraillut aikanaan myös Jackassissa, mut luetaanko se realityksi? Hä? Minun mielestä gyl, mutten siitä protestoinut. Sitten emme tienneet jotain kantria, emmekä oikein tunnistaneet suomihooceetämitäliekään, mutta se Saarelan poika nakutteli Distillers-kyssän kotiin. Kierroksen päättänyttä mitäänsanomatonta taidekoulupoppia arvasimme mitäänsanomattomaksi taidekoulupoppraiksi Travikseksi, kun emme siitä mitään saaneet irti. Snadisti meni penkin alle, mutta silti kakkosina. Kream Teamilla oli epäreilusti Jiippari ja Piirainen peesissä, joten siitä ne kai ne kaksi pistettä meitä enemmän sai. Niin ja kävinhän mä tarkistuttamassa meidän pisteitä puolikkaan verran jopa alaspäin. Know ya numbers like old hustler does, or lose ya game like an ex-hustler

Kakkoskierroksenkin läpsy meni taas jonnekkin muualle, kuin mulle, eli ihan sama. If I never got it, it ain't neva happen cuz Puuhiskin oltiin saatu ekalla kierroksella, ja sitäkin tehtiin väliaika. Ja kiva puuhis olikin, pähkäiltävä. Mystisesti tiesimme -- tai siis en minä, mutta pojat -- Blurristakin kohtuudella, samoin France Gallista -- ne pojat siis. Sitten soi jotain ja sitten Tricky ja sitä meditoimme hyvin kolmistaan. Jossain vaiheessa olinkin jo kerennyt täyttelemään viimeisen kyssän vastaukset ennen kappaleen alkua. Tuohon veisuun en muuten varmaan väsy ikinä. Fakta. Linnunradan lisäksi en vaan muistanut muita leffoja, kuin Dave Chappelle'n Block Partyn, joka on muuten Davenkin mielestä ihan oikea leffa, BITCH! Kuitenkin, jännien ja omituisten vaiheiden jälkeen olimme toisen kierroksen jälkeen sittenkin ykkösenä kream teamin peesatessa. Mutta ei se meille ole yleensä hyvä enne. first place before da final be a bad sign when it's us, ya heard, we neva win like dat

Niin, se kolmas läpsy say what, guess what, wasn't me who got that Sitäpaitsi, se Kauppayhtiön kaljahana otti kylmästä hittiä siihen malliin, että tursotti vaahtoa yli lain salliman määrän hidastaen jakelua, joten otinkin erikoisemman vaihtoehdon pullossa Mos Defin kotikulmilta. Brooklyn! Ya heard! Sitä ei olisi läpsypalkinnolla lunastanutkaan.

Hyvin se finaalikin meni, ei siinä. Army of Lovers-tietämys yllätti jopa itsemme. Fats Dominohan on peruskauraa ja yksi versiointi uutta tietoa, eikä se Doorsin biisikään tullut oikein. Jerry Lee Lewis'han on muuten Fatsille velkaa pianonsoitostaan öbaut kaiken. Fakta. Belovedin biisikin muistettiin vielä, lähinnä tietenkin sen loistavan videon ansiosta. Samoin Rihannaa tiedettiin -- tosin kukapa ei, ellei sitten ihan umpiossa elele -- ja iänvanha hitti ajalta, kun setä oli vielä nuori.

Noitakuoro voitti, me toisina. told ya, bad karma, it wasn't written, word, shit happens Kuunnelkaa räppiä, ei se ole paskaa, jos ei Jare Henrik Tiihosta ja kumppaneita kuuntele.

Ei kommentteja: