torstaina, kesäkuuta 10, 2010

Tampereen paikallisosasto asemiin!

You Wanted The Best, You Got the Best!
The Hottest Band In The World - KISS!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u! Olen menossa jälleen keikalle.

Enpä tiedä mitä tuolta odotan. Areenalla heillä oli tulet ja vaijerikiikut mukana, mutta ne tuskin on festareilla käytössä. Tai mistäs sen tietää?

- Tero

mackan kirjoitti...

Mahtavaa!

Paljon pyroa on kuulemma luvassa ja "uusi aloitus". Toivottavasti siellä on yhtä hauskaa kuin viimeksi!

JahRelainen kirjoitti...

Ons nää Tmapereen paikallisoastolaiset niitä jotka on "puskassa" asemissa?

Anonyymi kirjoitti...

"Hjaaha. Mutta kun se perkeleen puskaryssä, anteeksi, pensasneuvostoliittolainen, pääsi sinne aseman sivuun... Siinä minä kärsin tämän sodan raskaimman tappion."

Joo, ei tuolla ollut mitään varsinaisen aiheen kanssa tekemistä, mutta tulipahan vaan mieleen...

Heaven's on fire on Kissin the bestest!

mackan kirjoitti...

Fiimaahii!

Anonyymi kirjoitti...

Katselin töistä Ratinan stadionia ja ihmettelin että onpas hiljaista. Kiss esiintyikin Eteläpuistossa. Siellä kai räjäyteltiin jotain, kilometrin päähän paukaukset kuuluivat paljon voimakkaampana kuin soitto.

Menin töiden jälkeen kaljalle homobaariin, joka on matkalla Eteläpuistosta keskustaan. Oli kiinnostava katsoa ensimmäisiä sisääntulevia hevareita ja heidän ilmeitään kun tajusivat minne olivat tulleet. Aika pian paikka täyttyi ja kummastelu lakkasi.

mackan kirjoitti...

Miten niin homobaari? Baarin kotisivulla sanotaan:

"Blue Oyster Bar on lämminhenkinen seurusteluravintola Tampereen Satamakadulla. Blue Oyster Bar on avoinna joka päivä kello 11 alkaen kaikelle kansalle, ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntaumukseen katsomatta."

Anonyymi kirjoitti...

Kiss oli eilen muuten hyvässä vedossa, mutta Paulilla tuntui olevan vaikeuksia ääntää uskottavasti Tampere.

Mutta onneksi Paul silti ammattimaisesti tiesi, että oltiin Tampereella eikä Helsingissä. Gunnareiden Akselillehan kävi äskettäin nolo moka, kun se pukeutui Oslossa Ruotsin lippuun.

Mutta itse keikka tuntui paremmalta kuin Helsingin areenakeikka pari vuotta sitten. Ehkä siihen vaikutti se, että sää oli kuin morsian ja oluttiskille ei ollut kovin pitkä jono.

Uuden levyn biisejä lukuunottamatta keikka oli lähes identtinen Helsingin kanssa. Samat temput ja räjähteet nähtiin Tampereellakin.

- Tero

Bachia pääsiäisenä I

Matteus-passio BWV 244: Wir setzen uns mit Tränen nieder Chor und Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks joht. Sir Simon Rattle