tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Ratinan kaisilikossa suhisee

AC/DC on näillä minuuteilla aloittanut junttaamisen Tampereella. Onkohan Poikakuoron puskapartio jo paikalla? Raporttia odotellessa....

2 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Aamulehti:

AC/DC:n rock'n'roll-juna on lähes aikataulussaan. Kello oli kymmenen minuuttia yli ilmoitetun kello 21:n, kun australialaiskvintetti nousi Ratinan stadionin lavalle ja käynnisti keikan keikkansa Rock'n'Roll Trainilla, kaksi vuotta sitten julkaistun Black Ice -albumin ensimmäisellä kappaleella.

Tavaramerkkilätsäänsä pukeutunut Brian Johnson pääsi mylvimään kappaleen avausrivit täpötäyden stadionin eli noin 32 000 ihmisen edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Järkytyin tosiaan vähän eilisaamuna kun tajusin, että AC/DC suvaitsee tulla uneliaaseen kotikaupunkiini. Ajattelin että tämä ratkaisi kai sen, että jos ei tämä niin ei mikään saa minua enää houkuteltua keikalle.

Työpaikka on suvannon toisella puolella ja menin sitten pyörällä vakoilemaan. Soittivat sillä aikaa Back in Blackin, jonkin uuden kappaleen ja Dirty Deedsin. Kiersin koko stadionin. Lavalle ei nähnyt mistään mutta isoja näyttöjä näki parista kohtaa, ainakin osittain.

Sikäli kun kuulin, yhtye soitti varsin hyvin. Näin sivusta kuunneltuna vain kaiku sotkee niin paljon, että on aika vaikea sanoa miltä soiton pitäisi oikeasti kuulostaa. Tampereen valtatien puolella oli pari paikkaa - aivan lyhyitä joitain kymmenen metrin pätkiä aidan vieressä, jonne soitto kuului lujempaa ja selvemmin.

Kaduttaa etten ostanut lippua mutta niin se käy. Tässä elämässä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...