keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Ölympialaiset.


8.8.08. oli hieno päivä mulle, piipahdettiin vaimon kanssa maistraatissa. Samaan aikaan toisaalla, käynnistyivät Olympiialaiset juhlavasti ja pikkasen lähempänä taasen Venäjä otti Georgian haltuun näyttävästi. Jotenkin noiden omien juhlien ansiosta jäi Olumpialaiset vähemmälle huomiolle. Mieluusti olisin katsonut naisten rantalentistä sipsipussi sylissä ja kaljatölkkikourassa. Ölumpialaisten päätösjuhlaa katselin sivusilmällä, komiaa oli. Törmäsin tuossa eilen uutiseen joka valottaa noiden kisojen budjettia, huh-huh.....

3 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Päättäjäiset olivat koreaa katsottavaa. Jimmy Page vetämässä Whole Lotta Lovea ja lavalla myös Jackie Chan, Andy Lau ja koko joukko muita staroja. Avajaiset ovatkin vielä boksin levyllä odottelemassa katsomista...

Olisipa vielä ollut aikaa katsella enemmän myös urheiluja, mutta seuraavalla kerralla reippaillaankin jo hieman lähempänä meidän aikavyöhykettämme.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi niille, joilta 080808 (ja sen puoleen myös 010101, 020202, 030303, 040404…) menivät ohi, on jäljellä vielä 090909, 101010, 111111 ja 121212. Pitäisi varmaan buukata maistraatit ja kirkot varmuuden vuoksi jo nyt, jos vaikka sattuisi lykästämään. Ainahan ne voi perua ja vaikka koittaa huutokaupata aika jollekin sitä kaipaavalle. Jos ei sen syvällisempää kaipaa, niin sitten voi varata kalenteriin noille päivämäärille ajan vaikka hammaslääkärille, parturille tai auton katsastukselle. Siten arki saa heti hohdokkaamman säväyksen. Tulevat potkupallokisat tai seuraavat olumpialaiset taitavat sijoittua näihin maagisiin lukuihin nähden väärään vuodenaikaan, mutta ainahan voi kelloa kääntää ja kalenteria rukata.

JahRelainen kirjoitti...

öööh.... joo, öpaut noin voi kyllä tehdä :)
Tai sit soittaa vihkimispäivänä vaikkapa kuumallalinjalla Moskovaan ja sanoa et "ette viittis hyökätä johonkin pikkuvaltioon" niin saa vielä vähän enempi painoarvoa ko. päivälle.

Jackie Chan 70 vuotta

 Onneksi olkoon Jackie Chan 成龍 ! Jackien stuntit top-10 .