lauantaina, elokuuta 30, 2008

Kaislikossa suhisee.

Eilen perjantaina oli Lordi aukiolla (***tun loordi, Sampo-aukea oli parempi nimi, kiitokset Gardinin jengille) oopperaa, joka kuulemma toimi aika hyvin, toivottavasti jatkoa on tiedossa. 7+7 sooloa, nukketeatteri festarit alkoivat keskiviikkona ja loppuvat sunnuntaina. Eilen iltasella piipahdin katsomassa Intialaiseen vanhaan taruun perustuvan esityksen, Mahabharata. Intialaiset tarinathan ovat tunnetusti e r i t t ä i n tapahtumarikkaita ja värikkäitä, niin oli myös tämäkin "nukketeatteri" esitys. Vaikka jonkunverran tuon maan kulttuuria, historiaa ja uskontoa olen tutkinut niin silti suurin osa meni taas yli hilseen.

Cd soittimeen on kolme päivää sitten jumittunut Gnarls Barkley: the Odd Couple ja mitään kyllästymisen merkkejä ei vielä näy. Käykää katsomassa livepätkiä youtubesta, timmi bändi livenä. Nää veijarithan laittoivat tämän albumin netti jakeluun, oli vedetty koko albumi yhteen pötköön ja vielä väärinpäin. Imuttajat olivat sitten kotikonstein joutuneet kääntelemään albumin ja leikkelemään biisit erilleen, loistava veto.

Tää on niitä klassisia artisteja jotka pongahtaa ylös, ja joka genrestä löytyy diggareita. Vähän niinku Rihannan Umbrella (uh-oh mikä video) hitti vuosi sitten, joka tosi nappasi huikeesti isommalla volyymilla ihmisistä kiinni. Mutta sitä seuraavaa Umbrellaa odotellessa voip Odd Couplea pyöritellä ihan tyytyväisin mielin. Kippurasarvi vois ottaa tän kiikareihin.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...