keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2005

Lisää aiheesta

Renbournilta aion hankkia kuunteluun A Maid in Bedlam.
Janchilta puolestaan kiehtoo Birthday Blues (vinkki tuli joukkueen Junnulta).

Tilaukseen on jo mennyt ensi hätään muhkea Pentangle-kokoelma (3CD). Sen saa pikkurahalla Pergeracin kotisaarelta. Junnu kertoi myös, että levyjä on saatavana 180 gramman vinyyleinä. Kansitaide on eri Pentangle-yhteyksissä sitä luokkaa, että aion ainakin harkita. Jos olisivat vielä avattavia, päätös olisi helppo. Toisaalta siinä vaiheessa, kun päässä on reikä plugia varten kaikki on turhaa; hypothalamukseen voidaan rivimiehemme Tommin mieltä kiihottavassa utopiassa syöttää juuri kaikkein optimaalisimmat musiikki-ärsykkeet. Bring em' on! - jos samalla voitaisiin järjestää visuaalisiakin nautintoja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pentangleen tutustuin äitin ja iskän levyhyllyssä majailleen (avattavan) Cruel Sister -levyn ansiosta jo lapsukaisena. Tuo levy on siitäkin syystä itselle tärkeä, vaikkei mikään arvostelumenestys olekaan. Basket of Light on kyllä uusista suosikki, siitä tuli vakio kesäisille automatkoille, kunnes hukkasin sen c-kasetin kolarissa. Sen mulle nauhoitti muuten kaveri Jyväskylän kirjaston musaosastolta. Noiden kahden lisäksi kokoelmat ovat riittäneet (Anttila 10 mk).

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...