sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2005

"Ei voi nukkua, kun siellä on huttunen"

Iisalmessa oli hyttysiä, mäkäräisiä ja hevospaarmoja. Jälkimmäisin ei hyvin riippunutta lihaani päässyt maistelemaan, koska oli vielä minuakin hitaampi, mutta ensimmäisillä ja toisilla oli juhla-ateriapäivät. Onneksi muistin viikolla leikata sormenkynteni, ei ole kovin syviä haavaumia joka puolella torsoa. Olin mummolassa muka-apuna terassinrakennusatyömaalla, oikeastaan leikkasin saunalta nurmikon ja leikin työmaaemäntää. Huomasin, etten osaa käyttää mausteita, jauhelihakastikkeestakin on mahdollista tehdä mauton. Toisella puolella tiskiä siirsin muutaman laudan seitsemisen metriä johonkin suuntaan (luultavasti huonompaan) ja tarkkailin aktiivisesti kädet selän takana. Nyt taas Helsinskissä, olen talonvahti. Olikohan pohjoisessa kivaa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Reee said...

Joo, en todellakaan innostunut lapsena omakotitaloon muuttamisesta vaan huusin pihalla, koska nurkat olivat täynnä HUTTUSIA. No tietty, olihan se toki edellisen asukkaan nimi :).

Täällä pohjoisessa itikoita on pilviksi saakka. Kävin eilen Ranuan eläinpuistossa, ja vaikka tosi hyvin olivat osanneet teljetä suuret linnutkin häkkeihin, olivat hyttyset irti ja kontaktinhimoisina.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...