torstaina, marraskuuta 21, 2013

Top-5

1.) Kairatie arkiaamuisin
2.) Kaamosjazz
3.) Pitkävapaa
4.) Fast Show
5.) Lauantai

Ei tärkeysjärjestyksessä, paitsi ykkönen on numero uno. Cheek (kirjoitinko oikein?) on minulle edelleenkin mysteeri, sillä en ole vieläkään tietoisesti kuullut hänen musiikkiaan, ja juorulehtien valokuvissa sillä on aina sama tylsä ilme. Onko se oikeasti Suomen suosituin artisti tällä hetkellä? Vaikea uskoa, että se on parempi kuin vaikkapa Tokela, tai  jos amerikkalaiset huomioidaan, Willie Nelson.

6 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Minulla on tavaroissani Abban vinyylilevy. Minne voin sen viedä Tampereella? Asuuko se yksi tyyppi vielä Sammonkadulla jos veisin hänelle?

tommi kirjoitti...

Onko täällä ketään? Huhuu? Levy on siis kapteenille muistorikas Arrival abbalaisia väijyvinen helikopterirobotteineen. En haluaisi heittää sitä menemäänkään mutten tunne ketään, jolla olisi yhteyksiä tai asiaa Rovaniemelle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tommi!

Jos tarkoitat kapteenilla minua, niin tiedoksi vaan että Arrival löytyy jo älppärinä. Kiitos lämpimästä ajatuksesta!

Mackan

tommi kirjoitti...

Joo, tarkoitin, ja tämä on jokin älppäri, joka minulle on jäänyt sinun tavaroistasi. Sain sen varmaan vahingossa takaisin kun palautit lainaamiasi levyjä. Tunnetko ketään tamperelaista että voisin viedä sen hänelle odottamaan sopivaa hetkeä?

Mackan kirjoitti...

Oma Abba-Arrivalini on kyllä turvallisesti paikallaan tuossa hyllyssä...

Mutta jos välttämättä haluat päästä mysreerilevystä eroon, vie se vaikka Metson musiikkiosastolle.

tommi kirjoitti...

Ok, teen niin!