torstaina, elokuuta 05, 2010

Darkness warshed over the Dude...

Olin Yksin mökkeilemässä Kainuussa. Ensimmäisen kauhallisen sihahtaessa kiukaalle iski myrsky. Samalla menivät sähköt. Loppuillan vietin kynttilänvalossa Hitchcockin jännityskertomukset seuranani. Ulkona jyrisi ja salamoi, oksat ja puutarhavälineet lentelivät ympäri pihaa. Kaikkialta kuului ropinaa, rapinaa, narinaa, pauketta, suhinaa, kolahduksia. Sadetta oli kaikkialla, katostakin alkoi vuotaa vettä. Kosteus tuli iholle. Sitten tuli yö ja lopullinen pimeys laskeutui ylleni.

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

"Darkness falls across the land, the midnight hour is close at hand. Creatures crawl in search of blood, to terrorize y'alls neigborhood."

mackan kirjoitti...

Vincent Price?

Olen menossa syksyllä uudestaan.

Satu kirjoitti...

Jep, Vincent Pricehan se. Kainuussa on kuulemma myrsky riehunut ihan pari päivää sitten. Vissiin ollut joko trombityyppinen, koska yhdeltä piha-alueelta oli kaatunut 150 puuta. Hurjaa on meno, mutta aina jossain muualla. Onhan se ollut ihan hirvittävä myrskykesä ympäri Suomea, mutta EHEI, meillä on kuulunut vain pari vaimeaa jyrähdystä ja siinä kaikki.

mackan kirjoitti...

Tänään kuulin, että mökkinaapurin päärakennuksen päälle oili kaatunut useita puita - siis juuri silloin, kun minä olin puolen kilsan päässä. Huhhuh!

sanavahvistus: minna.

satu kirjoitti...

Scary!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...