perjantaina, joulukuuta 12, 2008

Top something.



1. TheSoundtackOfOurLives: Communion. Aivan hiton hyvä levy. Ja ne kannet... väkisinkin alkaa hihittelemään, nerokasta, moni punkbändi myisi vaikka kätensä noista kansista.

2. M.Servo&Napander: Hittirähinä 1. Taiten koottu kokoelma joka pistää villasukat pyörimään jaloissa, sekahakujen kiistatonta kärkeä.

3. Yks kalja, tupakki ja sen jälkeen nukkumaan.

4. Rääväsuu Lennonin kokoelma, tupla cd. Pitkäs'aikaa kiva kuunnella Lennonin epätasaista matskua, hirveää kuraa ja 10+ vetoja, samassa paketissa. Käsittämätön pokka sillä kyllä oli, hyvin myy (niinku meilpäin sanottais).

5. Talvi, fillarointi, yö pyöräily+uus lamppu.

6. Soijjakaakaojuoma. Again. Joka talvinen suosikki.

7. Lähestyvät Rovaniemen Rokkareiden lätkäsessiot Lapparikentällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyöränlamput kuuluvat kyllä ikuisuus Top-viitosiin. Yksi ihmiskunnan hienoimmista keksinnöistä heti pyörän ja polkupyörän jälkeen. En yleisesti ottaen kannata mitään pakkoja, mutta pyöräilijöille pitäisi pimeällä iskeä lamppupakko ja jalankulkijoille heijastinpakko. Heti olisi maailma parempi paikka ihmisen elää ja pyöräillä.

Mikkovee kirjoitti...

Tuo SOOL:in levyn kansi on kyllä sitä jotain. Hienoa itseironian ja itsekritiikin yhdistävää oivaltavuutta. Arvostan suuresti tuollaista.

Talvifillarointi on kyllä hieno harrastus ja täällä pohjoisessa siihen kuuluu mielestäni olennaisesti myös nastattomuus. On meinaan hieno fiilis vetää fillari mutkaan tullessa linkkuun takajarrulla ja sitten oikaista se löysäämällä jarru ja polkaisemalla vähän lisää vauhtia.

Mutta, eihän siellä Lapparilla nyt ihan kaikki ole Rokkareita. Vai onko? Melkeimpä ahdistaa jo tuollainen genrerajoittuneisuus. :P

JahRelainen kirjoitti...

Sillon on kaikki rokkareita kun sä et oo siellä :)

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...