lauantaina, joulukuuta 13, 2008

Hyviä poliisiuutisia

Siivosin tuossa äsken, vaikka pidänkin sitä älyttömänä ja pikkusieluisena värkkäämisenä. Mutta allergisena sitä pitää tehä sitä hiton pölyjenpyyhkimistä vähän väliä. No asiaan. Löysin siinä siivotessa sellasen pienen pahvilaatikon ja piti ruveta katteleen, että mitä siellä on. Löyty kirjeitä ajalta kun vielä kirjeitä kirjotettiin ja niitten seassa oli lehtileikkeitä, varsinaisia aarteita kans, nimittäin joskus muinoin ilmestyneen Koilliskaira-lehden Poliisiuutisia. Laitan tähän yhden palstan. Koilliskaira-lehdessä tais muuten olla tuolloin toimittajana eräs valtakunnallistakin tunnustusta saanut runoilija.

Poliisiuutisia (Koilliskaira 12/02)
  • Muutama minuutti ennen vuoden vaihtumista kortiton ja holtiton sekä törkeä rattijouppo ajeli Kallaanvaarassa.
  • Sallatunturin mökkialueella perheenpää riemastui pahoinpitelyn merkeissä.
  • Nyrkiniskuin ja potkuin tapahtui pahoinpitely kemijärveläisessä ravintolassa. Tuloksena terveyskeskusreissu.
  • Soppelassa koira karkasi vielä märkään lihaan ja raateli porotarhassa yhtä sarvipäätä.
  • Pyhätunturilla on parkkipaikalla vahingoitettu autoa.
  • Samaisessa paikassa kesken discohumun näpistettiin kännykkä.
  • Sallassa sivukylällä on myös tapahtunut pahoinpitely.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tuo Soppelan koira on paras :D

Inksu kirjoitti...

Joo, näissä on lyriikka ja draamankaari hallussa, eikä lukijan ymmärryskykyä väheksytä. Asiathan on ikäviä ja kauheitakin noissa uutisissa, mutta tuo tyyli millä ne on kerrottu, niin siinä ei ole yhtään mitään paisuttelua jos ei paperinmakuakaan.

Voiskohan tällainen uutisointi vähentää rikollisuutta? Sitä rupesin miettimään. Rikolliset ja ilkivallantekijät ei tässä ainakaan saa mitään sädekehää päänsä päälle. No joo, tää on tätä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...