keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

9 1/2

Tilapäisestä miehistövajeesta johtuen ilmaantui joukkueemme visa-areenalle kvartettiformaatissa. Tiukatkaan kysymykset eivät meitä lannistaneet, vaan maata järisyttäneelle puolen pisteen finaalivenytykselle veti vertoja ainoastaan voittomaljojen ylenpalttinen kuohunta. Ensi viikolla Kivenkova Kvartettimme on toivottavasti jälleen Voittamaton Viisikko. Sitä odoteltaessa kiitokset illan tuomarille ja meitä haastaneille yllättävillekin kanssakilpailijoille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä oli visa ja järkyttävän jännittävä loppuun saakka. Älkäämme myöskään unohtako yllätysjoukkuetta Bona estente, jossa huhujen mukaan visaili tamperelainen musavisaguru.

Musiikkia tuli laidasta laitaan. Voittomme takasi se, että päällystömme muutti Genesiksen viime hetkillä Yesiksi. Ennen tulosten kertomista moni meistä oli aivan varma, että se oli tyhmyys joka tuomitsi meidät tappioon, mutta objektiivinen todellisuus eli tuomarin sana tuli ja yllätti.

Nämä tulevat varmaan aikanaan musavisablogiinkin, mutta finaalin kärkitulokset olivat Poikakuoro 9,5 pistettä, Dead Parroots 9 pistettä ja Bona estente 8,5. Varjofinaalissa Donkey Konga sai muistaakseni täydet kymmenen, mutta näinpä vain kävi tällä kertaa, että sekä DK että Noone tippuivat viimeiseltä eli ratkaisevalta kierrokselta.

Mackan kirjoitti...

Olipa muuten mukava yllätys tuo Jukan Kiss-kysymys! Osa teistä saattaakin aavistaa, miksi juuri I Stole Your Love oli minulle niin makoisaa kuultavaa. Love Gun on liki täydellinen rock-levy. Sen ainoa huono viisu on onneksi sijoitettu viimeiseksi. Kun sen jättää pois, mahtuu koko levy kätevästi tavallisen kasetin (C-60) a-puolelle. Toiselle puolelle kannattaa äänittää Dressed To Kill. Toisaalta näihin nykyvehkeisiin taitaa mahtua koko tuotanto. Tilaa jää vielä kätsästi Sigur Rós-yhtyeen ainoastaan verkossa julkaistuille demoremiksauksille.

Satu kirjoitti...

Hienosti tehty poijjaat! Minä kovasti jännäsin teidän puolesta täällä kotona oman sängyn pohjalla, peiton alla. Tuskin maltan odottaa että saan tietää illan biisivalikoiman =)

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...