tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Elvis elää!

"Johnny Vegas on erään amerikkalaisen, takavuosina menestyksekkäästi maailmaa kiertäneen pop-idolin reinkarnaatio Rovaniemeltä - Elvis todellakin elää Suomen Lapissa eikä edes haise pahalta!"

Olisi aika pöyhkeää saada Johnny esiintymään kevätkauden finaali-bileisiin. Entä jos finaalin teemana olisi Elvis, ja kaikki kysymykset koskisivat pelkästään kuningasta ja hänen musiikkiaan?

4 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Tulipa mieleeni, että ei se Elvari mitään maailmaa koskaan kiertänyt.

Aika surkuhupaisaa, että planeettamme suurin tähti esiintyi 70-luvulla lähes pelkästään Las Vegasissa pelivelkaisen managerinsa vuoksi. Hyh.

Satu kirjoitti...

Voi itku ja hammastenkiristys! Minua niin kovin ottaa päähän se, että musavisa on mitä todennäköisemmin visattu minun osaltani. Musavisa olisi kyllä hieno syy jäädä vielä kevätkaudeksi tänne asumaan. Jopa mainitsemasi Elvis-teema kuulostaa kivalta... En ala.

Mackan kirjoitti...

Olet siis tehnyt päätöksiä! Joukkueemme on jälleen tienristeyksessä. Tästä se Robert Johnsonkin lauloi.

Satu kirjoitti...

Suunnitellut kyllä, päätöksiä en voi tehdä ennenkuin tietyt asiat on järjestyksessä. Että en vielä sano irti työsopimusta...Niin siis mikäli mulle ei anneta potkuja.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...