tiistaina, tammikuuta 25, 2005

Tiistait

Tänään vielä kokoustellaan, mutta ensi viikolla päästään vauhtiin. Minäpä kerron joukkue joukkueelta (kuusi parasta), kuinka seuraavien viikkojen aikana tulee käymään:

1.) Poikakuoro on luonnollisesti jälleen paras joukkue ja voittaa useimmat osakilpailut. Nelihenkisen superkokoonpanon musiikillinen tietopääoma aiheuttaa kateutta ja panettelua. Poikakuorolaisten tuomarointia arvostellaan; heillä on huono musiikkimaku ja kysymykset ovat vääriä. Pekkaakaan ei uskota, vaikka Pekalla on Keanen levy. Marko ja Tommi polttavat tupakkaa, koska ovat lapsellisia ja luulevat olevansa sillä tavalla paremman näköisiä. Jouni maistelee tyynesti juomaansa ja keskittyy tietämiseen. Toni, joukkueen viides jäsen, ilmaantuu mukaan silloin tällöin. Hänellä on näet akateemisia väitös-kiireitä juuri tiistai-iltaisin klo 21.00-24.00.

2.) Ässät jatkavat siihen mihin jäivät. Joukkue pärjää hyvin, ehkäpä voittaakin pari viikkofinaalia. Ässien heavy-mimmit tuomaroivat kevätkauden raskaimman visa, josta muut ässäläiset myöhästyvät tunnin.

3.) Noone saavuttaa kolmannen sijan. Seitsemän- tai kahdeksanhenkiseksi kasvaneen joukkueen sisäinen kemia toimii yhden ainoan kerran. Noonelaisten tuomaroidessa kuullaan hyvää, kaunista ja oikeaa sekä ennen kaikkea erikoista musiikkia. Yksi syö pitsaa ja muut tyytyvät salmiakkiin.

4.) Donkey Konga huomaa, että kukaan ei kysy enää tietokonepelimusiikista mitään. Joukkueen kausi alkaa kuitenkin hyvin, mutta sen edetessä meno hyytyy ja bongojen paukuttelu hiljenee.

5.) Hupakot keräävät sen verran pisteitä, etteivät jää viimeiseksi. Hupakot hurraavat, kun tuomari arvuuttaa Einin ja Meiju Suvaksen voimin, mutta mitään ei taaskaan tiedetä eikä muisteta.

6.) Rootsilaiset eivät pääse kertaakaan finaaliin. Muut joukkeet uhkaavat marssia ulos, kun Roots-tuomari soittaa R.E.M. -yhtyeen varhaistuotantoa. Roots saa usein kirjoitettua paperille oikeat vastaukset, mutta päättävät aina viime hetkellä vaihtaa ne vääriin, koska rockin' in the fuckin' free world, you motherfuckers! This ain't no fuckin' rock 'n' roll, you morons! What is this fuckin' crap anyway !?!

Marru tuomaroi kausifinaalin. Voittajajoukkue on Poikakuoro, koska tuomarin junttikysymykset sopivat poikakuoron rumille ja tyhmille junteille.

Ei kommentteja:

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...