sunnuntaina, lokakuuta 24, 2021

Top-5

1.) Lokakuu
2.) Raahe
3.) Jim Pembroke
4.) Työhuoneen vihreä valaisin
5.) Tarkka oikolukija

Päivitystahti on harventunut, tiedän. Mutta se ei tarkoita ettei homma kiinnosta. Kyllä se kiinnostaa edelleen. Välillä tosin tuntuu, että majailisi autiossa talossa. Roviksessa on edelleen jonkinlainen musavisakulttuuri, mutta se ei minua napostele muruakaan. Menikö oikein?

2 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Tottumuksia on yllättävän vaikea rikkoa. Tampereella vanha joukkue kai visailisi edelleen, mutta jotenkin on kynnys korkealla osallistua kun taukoa on jo yli kaksi vuotta tai onkohan kolme. Ei se siis mitenkään pelota tai inhota, mutta jää vain menemättä. Sama juttu muuten, että olen yrittänyt kirjoittaa itsekin näitä top-vitosia, mutta ei luonnistu millään kun ei ole rutiinia.

Mackan kirjoitti...

Kävi kuitenkin niin, että kaiken kiireen keskellä unohdin kommentoida ja unohin koko blogin. Tykkään top-vitosen tekemisestä. Vastapainoa faceposeeramiselle: paljastaa sen, kuinka yksinkertaista ja mukavan monotonista oma elämä oikeastaan onkaan.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...