1.) Perinteiset lounasravintolat
2.) Mukavat lapsuusmuistot
3.) Pyöräily auringonpaisteessa
4.) Sandinista! (The Clash)
5.) Vaniljapehmis hedelmäströsselillä
Tänään uskaltauduin lounaalle ravintolaan, joka on pysynyt samannimisenä peräti 25 vuotta. Se on harvinaista. Viimeksi kävin siellä syömässä edellisen nimen aikaan. Schnitzel oli nimenä eksoottisen keskieurooppalainen ja vihjaili lupaavasti wieniläistä gastronomiaa.
Huruakassa oli tänään tarjolla konstailematonta kotiruokaa eli karjalanpaistia. Jälkiruoaksi lättykahvit mansikkahillolla. Sisustuksena vaatimaton sekaelma menneiden vuosikymmenten tyyliä. Mausteet: ruoassa pippuria ja suolaa. Pöydällä sinappia ja ketsuppia sekä suolasirotin mahdollisen mauttomuuden torjumiseksi. Kotikalja ei ollut liian makeaa.
2.) Mukavat lapsuusmuistot
3.) Pyöräily auringonpaisteessa
4.) Sandinista! (The Clash)
5.) Vaniljapehmis hedelmäströsselillä
Tänään uskaltauduin lounaalle ravintolaan, joka on pysynyt samannimisenä peräti 25 vuotta. Se on harvinaista. Viimeksi kävin siellä syömässä edellisen nimen aikaan. Schnitzel oli nimenä eksoottisen keskieurooppalainen ja vihjaili lupaavasti wieniläistä gastronomiaa.
Huruakassa oli tänään tarjolla konstailematonta kotiruokaa eli karjalanpaistia. Jälkiruoaksi lättykahvit mansikkahillolla. Sisustuksena vaatimaton sekaelma menneiden vuosikymmenten tyyliä. Mausteet: ruoassa pippuria ja suolaa. Pöydällä sinappia ja ketsuppia sekä suolasirotin mahdollisen mauttomuuden torjumiseksi. Kotikalja ei ollut liian makeaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti