perjantaina, helmikuuta 07, 2014

Mad Men - Zou Bisou Bisou (720p)

Top-5

1. The Wire dvd boksi. HBO:n sarja, ehkäpä paras sarja mitä ikinä seurannu, hyvin kirjoitettu.

2. Mad Menin 6.kausi, Jessica Pare on vaan niin upee ja koko toi sarja menee jonnekin ihmeelliseen tyylikkääseen pimeyteen jakso-jaksolta. Mystinen imu.

3. Lumikengät

4. Kotikalja

5. Ville Haapasalon uusi sarja Teemalta.

4 kommenttia:

Mikkovee kirjoitti...

Jep, The Wire on vain niin käsittämättömän laaja ja syvällisesti kirjoitettu sarja. Kunnolla sen kokonaisuuden tajuaa, kun on katsonut kaikkia kaudet, vaikka jokainen kausi saattaisi aina alauksi vaikuttaakin jotenkin irralliselta, mutta pointti onkin kattavasti kuvata, miten tuollainen suurkaupungin jengi- /huumebisnesinfra toimii ja kuinka se on niin nivoutunut muuhun yhteiskuntaan.

Ekan kerran koko sarjan katsottuani oli vähän halolla päähän lyöty olo pari päivää, eikä oikein mikään muu telkkarista tullut kiinnostanut pariin viikkoon.

JahRelainen kirjoitti...

Ei mikään ihme et toi sarja on saannu palkintoja. Just eilen katoin viimeisen jakson. Loistava lopetus.

Melkein jopa toivoisi jatkoa, melkein.

JahRelainen kirjoitti...

Ja muuten....

Jos oikein tarkkaan kuuntelit taustalla soivia biisejä niin saatoit bongata sieltä The Flaming Sideburnsin Street Survivor biisin. Ja musavisakyssänderin kuuluukin, m illä kaudella kyseinen biisi soi tai linkitä kohtaus.

Mikkovee kirjoitti...

Tyylillisesti ainakin sopisi siihen satamakauteen Ziggyn sekoiluja säestämään.

Muutenkin sarja sai kehuja myös äänimaailmastaan, jolla oli valtaisa rooli myös tunnelman luojana. Musiikki ja musiikkityylit olivat tarkkaan valittuja ja taustalle miksattuja osaksi elävää ambienssia.