torstaina, toukokuuta 05, 2011

Raphael Saadiq - Stone Rollin'Mitähän tästä oikein sanois, siis uudesta levystä. Edellinen levy oli aika sliipattua silkkimuna bluesia/soulia/mitä lie ja näin ollen ei päätynyt kyseinen läpyskä levykokoelmiini. Aikani tyypittelin youtube/spotify säädöillä tän uuden albumin biisejä ja vaikutti senvarta hyvältä että eikun hankintaan.
Muutaman kerran kuunnelu ton läpyskän ja arvioni on, tautisen hyvä levy. Klassikko ainesta.

7 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Joo, selkeä parannus!
Onpa muuten aika kuuma video tuo tuossa.

Ai niin, kaikki sitten tykkäämään Suomen parasta musiikkikirjastoa:

www.facebook.com/rovaniemenmusiikkikirjasto

JahRelainen kirjoitti...

Suomen parasta, heh :D

Mikkovee kirjoitti...

Oh shit, kun on hyvä jytke ja porno fiilis tässä!

Tämä pisti silmään, kun jopa arvon Hesarin Kulttuuritoimitus oli noteerannut tämän levyn ylistäen, eikä se näistä minun sydäntäni lähellä olevista genreistä ole kovin yleistä.

Itse asiassa, se on aina the Tapahtuma, kun näin käy. Viimeksi näin kävi aikanaan - tosin Nyt-liitteen arvostelemana - kun tylyäkin tylympi Clipse oli tehnyt tylyn räppilevyn, jonka oli tuottanut Pharrell.

Kai tätä voi sanoa kovaksi? Potkaisi meinan lujaa heti alusta lähtien, silleen lempeesti, ettei satu, mutta tuntuu. Wilhelm Reich oli oikeassa.

mackan kirjoitti...

Kyllä!

anonyymi kirjoitti...

Kirjastoasiasta: en ole enää vähään aikaan viitsinyt kuskata levyjä kotiin vaan kopsaan ne kirjaston koneilla tikulle ja vien kotiin. En ole tietenkään tohtinut kysyä onko se väärin ja kamalaa, mutta olisi hauska kuulla, onko asiaan virallinenkin kanta.

Kantamisen vaivan lisäksi olen huomannut, että levyt ovat usein niin naarmuisia, että kuulostavat paremmilta pelkiksi biteiksi koodattuna. Pomppivat vähemmän.

Sitäpaitsi näin levyt pysyvät hyllyssä toistenkin lainattaviksi, eli sinänsä se on pianpa altruistista.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että olet löytänyt maailman, jossa sinun on helpompi elää. Toivottavasti kaikki muutkin anonyymit seuraavat esimerkkiäsi.

Ystävällisesti Mackan

anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä mutta taisi unohtua vastata kysymykseen.