tiistaina, tammikuuta 25, 2011

nyt soi...



The Ventures, live in Japan 65'. Ihan käsittämättömän hieno live. Voisin antaa kaiken musiikkiharrastukseen liittyvän omaisuuteni siintä että pääsisin aikakoneella tuolle keikalle. Huh.

Ratsian eka. RubberDuck Jonesin tuottama punk-ROCK! klassikko. Viatonta... ole hyvä nyt...

Miles Davis @ Gil Evans. Todella kauniita sovituksia ja aikamoista tilaa on tallenteilla. Ihan tippasilmässä joutuu välillä kuuntelemaan, häkellyttävän kaunista.

Ry Cooder, Mambo Sinuendo. Yksi hienoimmista 2000-luvun äänitteistä. Virtuoosimaista soitantaa, tyyliä ja todella upea nauhoitus/miksaus.

Nuo kuuntelu nautinnot ovat mahdollistaneet uusi DAC (käytetty) ja niihin täydellisesti istuvat luurit.

Good Life :D

3 kommenttia:

Helvetinkopteri-83 kirjoitti...

Kertoisitko muuten mihen tarkotukseen tarvittet DA-muunninta musankuuntelussa? Tietokoneen ja stereoiden väliin vai mihin?

JahRelainen kirjoitti...

Tietokoneen ja luurien väliin.

JahRelainen kirjoitti...

Toki siihen voi myös iskeä ns. skobetkin (tai kotistereot tai cd soittimen) kiinni. Tuota ominaisuutta hyödynnän miksatessa/masteroitaessa musaa.
Tuo DAC on aikalailla tarkkuustyökalu mutta soveltuu toki ihan viihdekäyttöön vaikka onkin luonteeltaan armoton ja paljastava. Toki viihdekäyttöön on parempiakin tarjolla jotka ovat vielä halvempiakin kun tuo Benchmark :)

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...