torstaina, kesäkuuta 20, 2024

Top-5

  1. Pyöräily
  2. Tapetit
  3. Euroopan historia
  4. Murot
  5. Palapelit
Tykkään hitaasta, päämäärättömästä pyöräilystä. Tänään kuitenkin ajattelin ottaa suunnata merenrannalle ja ottaa mukaan kahvia. Jos sataa, jään kotiin lukemaan kirjastolainoja. Illalla palapeliä.

perjantaina, kesäkuuta 14, 2024

Top-5

  1. Raahe: puistoisat kaupunginosat
  2. Radio: Muistojen bulevardi
  3. Rollarit: Wild Horses
  4. Lounaat
  5. CD
Olen kuunnellut radiota, käynyt lainaamassa CD-levyjä ja kirjoja ja pyöräilyt. Vaikka periaatteessa en tee mitään kesälomalla (tunne), koko ajan myös tapahtuu. Taidan käydä tänään myös tapettikaupassa – jos jaksan.

tiistaina, kesäkuuta 11, 2024

Top-5

  1. Raahe
  2. Kauramurot
  3. Toimiva mankka
  4. Hyvät yöunet
  5. Viisaat päätökset
Eilen meni niin myöhään asioilla, että päätin lähteä autolla tienpäälle vasta aamulla. Luin jostain, että väsyneenä ajaminen vastaa humalaa. En aja humalassa, enkä humalassa.

sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2024

Top-5

  1.  Kesäloma
  2.  Laskeutuminen oikeaan moodiin
  3.  Asioiden eteneminen
  4.  Janis Joplin -muistot
  5.  Keikkailu

Soitimme eilen keikan. Se alkoi klo 23.00 eli aivan liian myöhään omalle rytmilleni. Olen jo pitkään miettinyt keikkailun lopettamista, tai ainakin näiden älyttömien myöhäisillan baarikeikkojen soittamisen. Etenkin talvisin ne ovat raskaita. Mutta lavalla on aina hauskaa, niin eilenkin. Yleisö lauloi kappaleiden mukana, se on juuri parasta kun soittokin vielä toimii. 

torstaina, kesäkuuta 06, 2024

Top-5

  1. Kesäloma
  2. Ry Cooderin slide
  3. Tyr
  4. Tyhjenevä kalenteri
  5. Persujen alamäki kannatuksessa

Kuuntelin varhain aamulla black metal -aiheisen podcastin Areenasta. Mukana tutkija, toimittaja ja alan mies. Mielipiteeni tai näkemykseni ei muuttunut. Täyttä paskaa.

Top-5

Pyöräily Tapetit Euroopan historia Murot Palapelit Tykkään hitaasta, päämäärättömästä pyöräilystä. Tänään kuitenkin ajattelin ottaa suunnata...