perjantaina, heinäkuuta 17, 2020

Top-5

1.) Koti
2.) Nordic Noir
3.) Creedence Clearwater Revival
4.) Nurmikon leikkaaminen hyvällä leikkurilla
5.) Kesälomatunnelma ilman että on kesälomalla

Tommi sanoi kerran, että kesä on vuodenajoista kaikkein mauttomin. Hän on oikeassa. Kesästä saa lopulta barokkiähkyn. Loputtomaan koristeluun, trilleihin, arpeggioihin ja basso continuohon kyllästyy parissa kuukaudessa. 

keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2020

Top-5

1.) Thin Lizzy: koko tuotanto
2.) Historia: hyvät yleisesitykset
3.) Syöminen, juominen ja nukkuminen
4.) Suunnitteleminen osana haaveilemista
5.) Työhuoneen tuleva jääkaappi

Mitä enemmän kuuntelen Thin Lizzyä, sitä enemmän myös pidän bändistä. Tykkäsin siitä jo nuorena, levyjä keräävänä rockharrastajana, mutta en koskaan tullut hankkineeksi ainoatakaan Lizzyn albumia. Siksi suhde jäi vähän etäiseksi. Sittemmin olen hankkinut muutamia älppäreitä. CD-levyinä löytyy koko tuotanto, jonka ostin kerralla työkaverilta pari vuotta sitten. Nyt voin jo kutsua itseäni Thin Lizzy -faniksi. Paitakin löytyy. Sitä paitsi Thin Lizzy on kotoisin suosikkimaastani Irlannista, josta muutenkin on tullut suuri määrä ällistyttävän hyviä bändejä. 

tiistaina, heinäkuuta 07, 2020

Top-5

1.) Käveleminen
2.) Dramaattiset pilvet
3.) David Morrell: Ajojahti (1972)
4.) Thin Lizzyn koko tuotanto
5.) Intiaaninimet

Keksin omani: Viihtyy omissa oloissaan. Minä olen introvertti eli sellainen, joka viihtyy yksin ja latautuu yksin ollessaan. Pärjään ja viihdynkin toki (joskus) muiden ihmisten seurassa, mutta silloin väsyn ja tyhjenen. Ymmärsin tämän vasta kolme vuotta sitten. Luulin nimittäin sitä aiemmin, että minussa on jotain vialla. En ole koskaan kuitenkaan tuntenut itseäni yksinäiseksi, mutta tiedän mitä se tarkoittaa. 

torstaina, heinäkuuta 02, 2020

Top-5

1.) Heinäkuu
2.) Southern Gothic -kulttuuri
3.) Tommi Liimatta: Aku Ankan taskukirjojen esi- ja välinäytökset
4.) Kasvistäytteiset vohvelit: Vohvelihuone 22, Raahe
5.) Paperikirjojen lukeminen

En ole oikein innostunut äänikirjoista, enkä lukulaitteista. Koneelta tulee kuitenkin luettua päivän mittaan tolkuton määrä uutisia, artikkeleita, twitter-kirjoituksia jne. Illalla toimii paperi ja sen paino. Yöllä en saanut unta, mutta en jaksanut lukea mitään. Kuuntelin sitten Liimatan radio-ohjelman, joka oli loistava. Suosittelen!

Top-5

Pyöräily Tapetit Euroopan historia Murot Palapelit Tykkään hitaasta, päämäärättömästä pyöräilystä. Tänään kuitenkin ajattelin ottaa suunnata...